Keď sa váš svet otrasie v základoch

pridal WonderWoman 8.9.2015 o 21:40


A nič už nebude také ako predtým.

Presne pred troma dňami som sa vám zdôverila, že Johnny Depp je moj naj naj naj herec. Že milujem jeho charizmu, jeho štýl.. a samozrejme aj jeho vizáž. To všetko je dnes ale preč. Zrútené ako domček z karát, zrútené ako Kim keď zistila, že nie je kráľovnou Instagramu, zrútené ako Miley, keď jej zomrela rybka. Nechcem tu rozpitvávať svoje pocity, na to tu nie je nikto zvedavý, ale verte mi, po tomto je život definitívne sviňa a posledný jednorožec asi fakt vyhynul.

Ten hnusný chlap na titulke, to je Johnny. Fakt je to on. Bez make up-u, bez retuše, bez sexappeal-u. Hnusný, pološtrbavý chlap s mastnými ulepenými vlasmi, s mastnou pórovitou pleťou a s hnusnými vypelichanými fúzkami. To je Johnny Depp v skutočnosti, ten istý Johnny, pri pohľade na ktorého som pred troma dňami zaspávala. Musel ísť na filmový festival do Benátok, musel tam vziať svoju milovanú (mnou nenávidenú) Amber na plťku more a musel mi zničiť môj celoživotný ideál o svojej dokonalosti. Proste musel. Takže nech sa páči, takto vyzerá vrah ženských snov v skutočnosti. Velebnosti, jdu blejt.

 

Fuj

„Daj zo mňa tú ruku preč“

„Stále ju tam má“

„Kurva kedy si tak ošpatnel?!“

„Toto je za trest tento výlet“

„Nevymenili mi ho niekde?“

„Nie, radšej knihu“

Ešte aj prsty má hnusné

„Zas ma chytá tou škaredo-prstou rukou“

Bože, prečo??

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk