Svätá Angelina

pridal kara 8.9.2015 o 20:42


Svätá Angelina miluje všetky deti bez rozdielu. A tak sa po víkende, ktorý strávila v obklopení svojich vlastných a adoptovaných detí, rozhodla vyriešiť v Európe utečeneckú krízu.

Správy o tom, že sa má Angelina v pláne angažovať v európskej politike, budú asi pravdivé. A tak dnes Angie prehovorila k britskému parlamentu ohľadom utečeneckej krízy a sexuálneho násilia páchaného na dievčatách, ktoré sú v podstate ešte len deti. Povedala, že ISIS používa sexuálne násilie ako jednu zo svojich hlavných zbraní a že je to najagresívnejšia teroristická skupina na svete. „Myslím, že najdôležitejšie zo všetkého je pochopiť to, čo to nie je. Nie je to sexuálne, je to brutálna násilná terorizujúca zbraň. A nanešťastie, je to všade. Nenapadá mi jedna krajina, v ktorej by tento problém nebol. Najagresívnejšia teroristická skupina dnešného sveta vie čo vieme, a vie, že je to veľmi efektívna zbraň a využívajú ju ako nástroj svojho teroru a na ničenie komunít a rodín.“

Angeline táto kríza nedá spávať a preto napísala aj otvorený list k tejto téme pre The Times today. Chce, aby ľudia prestali mať utečencom za zlé to, že idú za lepším životom. Napísala: „Mali by sme si byť vedomí rozdielu medzi ekonomickými migrantmi, ktorí sa snažia uniknúť extrémnej chudobe, a vojnovými utečencami, ktorí utekajú kvôli obavám o svoje životy. Sýrčania utekajú pred bombami, chemickými zbraňami, znásilneniami a masakrami.“

Popri tomto všetkom sa ale stíha venovať aj svojím deťom. Tie vzala v sobotu poobede do divadla v Londýne na muzikál Wicked.

Začínam mať obavy, že Shiloh z toho nevyrastie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk