Irina už je kamoška s Bradleyho mamou

pridal kara 8.9.2015 o 19:48


A celý víkend strávili ako jedna veľká šťastná rodina.

Po pár týždňoch dovolenkovania nastal čas na návrat do reality a zoznámenie Iriny s mamou. To vraj dopadlo na jednotku a Irina a Bradleyho mama vychádzajú super. Celý víkend strávili v New Jersey a okrem pláže si vyšli aj na večeru. Ale nemajú za sebou len zoznamovanie s rodinou, ale aj ich prvé „ľúbim ťa“. To aspoň tvrdí blízky zdroj, ktorý toho porozprával pre E!News celkom dosť: „Bradley a Irina si išli oddýchnuť na víkend do Jersey. Irina je veľmi šťastná z toho, ako sa to s Bradleym vyvíja. Zbožňuje jeho mamu a vychádzajú naozaj výborne. Bradleyho mama je veľmi praktická a realistická žena, ktorá chce len to, aby bol jej syn šťastný. Irina bola veľmi rada, že s ňou mohla stráviť nejaký čas. Páčilo by sa jej mať takú ženu za svokru… Irina vychádza výborne s každým, s kým ju Bradley zoznámi. Už si aj povedali, že sa ľúbia, a naozaj im na sebe záleží.“

Je asi dobré, že Irina a Bradleyho mama si sadli, keďže kedysi kolovali reči o tom, že je Bradley veľký mamičkin maznáčik a to čo povie je pre neho sväté. Údajne mala prsty aj v jeho rozchode so Zoe Saldanou.

A Bradley má stále tie isté plavky.

Neodlepili sa od seba ani pri príchode do reštiky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk