Katka na kolenách

pridal kara 9.9.2015 o 21:59


A s ceckami vonku.

Katy Perry si v utorok vyrazila na premiéru filmu Jeremy Scott: The People’s Designer. Ten je o jej dobrom kamošovi a Katka zohráva vo filme veľkú úlohu, keďže módny návrhár Jeremy ju označuje za svoju najväčšiu múzu. Vzhľadom na jeho návrhy by som sa takýmto niečím asi nechválila…

Katy a Jeremy ale neprišli len kvôli premiére, ale aj kvôli slávnostnej ceremónii, na ktorej si robili otlačky rúk. Po tých sa môžete prejsť na Hollywood Boulevard. A Katka sa na takúto akcošku, kde vedela, že bude musieť byť na štyroch, výborne ohákla. Hlboký výstrih, vysoký rázporok na sukni. Praktické.

Katy vyzerala nejako ináč a po chvíli analyzovania som prišla na to, že asi nejaké kilečko-dve pribrala. Možno aj preto ten hlboký výstrih, asi sa od toho snažila odpútať pozornosť. Ale ani nemusela, pekná je stále. A ešte krajšia by bola, keby sa prestala tak idiotsky ksichtiť.

Katy a Jeremy

Čo ti to trčí, Katka?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk