Sú to prostitútky

pridal locco 10.9.2015 o 10:00


Aj takejto elegantnej prezývky sa dočkali dve mimoriadne talentované speváčky.

Ja by som mal veľký problém vybrať iba dve mená z tej plejády dnešných pornospeváčiek. Chrissie Hynde v tom však má jasno, keď si počas jedného rozhovoru v rádiu podala Rihannu a Miley Cyrus. Ale fanúšikovia týchto dvoch umelkýň po celom svete vôbec netušia, kto je táto cudzia osoba, takže všetci môžeme byť kľudní a naďalej relaxovať pri hitoch Martina Jakubca. Inak Chrissie je 64-ročná americká speváčka, ktorú by ste mohli poznať z pôsobenia v skupine The Pretenders. Po hudobnej stránke ešte stále funguje, keďže minulý rok jej vyšiel sólový album. Chrissie sa v utorok dostala do feministickej relácie Woman’s Hour, ktorú vysiela britské rádio BBC 4.

A pri tejto príležitosti pustila do éteru svoje postrehy. A veru nešetrila chválou. Medzi rečou označila Riri a Miley za štetky, ktoré prostredníctvom natriasania sa v spodnom prádle predávajú svoju tvorbu. Povedala, že svojimi lascívnymi vystúpeniami degradujú ostatné ženy. Tvária sa ako feministky, no ich správanie z nich robí skôr prostitútky. Na záver dodala, že toto nemá s hudbou nič spoločné. Dobre to dala, no podľa mňa sa mohla priamo v tom štúdiu demonštratívne vyblvať na podlahu. To by bolo asi najvýstižnejšie, lebo nejednému človeku sa hlavne pri pohľade na Miley robia varhany na viečkach. Verím tomu, že Miley by bola schopná kvôli publicite vybehnúť iba v p*čorezkách na vrchol Štrbského Plesa. A po ceste by stačila vyšňupať všetky biele pruhy z turistických značiek na stromoch.

Chrissie Hynde

Miley Cyrus. Už ju párkrát vyhodili z Hornbachu, lebo tam chodila olizovať kladivá

Rihanna. Tá ma oproti Miley jednu obrovskú výhodu. Dá sa na ňu pozerať

Asi najznámejšia

Len tak

Idem







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk