Dokonalý chlap

pridal WonderWoman 11.9.2015 o 15:41


To je taký, čo ľúbi psíčky.

Hovorí sa, že vždy keď niečo stratíme, niečo nové získame. Ja som síce prišla o Johnnyho, ale získala som Toma Tvrďáka, ktorý má možno tvrdé prirodzenie priezvisko, ale mäkké srdce. A v ňom veľa veľa lásky pre všetky psíky sveta. Toma Hardyho mám v obľube už nejaký ten piatok, ale definitívne si ma získal až svojou láskou ku psom, ktorú dokázal aj pred pár dňami na premiére svojho nového filmu Legend. Okrem tehotnej manželky tam totiž vzal aj svojho milovaného psíka Woodyho a bola to teda veselá podívaná. Rozšantený psík na modrom koberci naháňal holuba, skákal na svojho pánička a usmieval sa do objektívov. Evidentne mal z tejto neobvyklej vychádzky zážitok.

Tom je veľký milovník psov a užíva si ich spoločnosť aj na pľaci. Vo viacerých filmoch mu robili hereckých parťákov práve štvornohí chlpáči a Tom si každého jedného obľúbil a počas prestávok v nakrúcaní sa s nimi mojkal a hral. No dokonalý chlap. Najkrajší vzťah mal ale so svojim prvým psíkom Maxom, ktorého mal od sedemnástich rokov. Brával ho dokonca aj na svoje hodiny herectva, kde mu dodával odvahu a sústredenie. Bol to jeho najlepší priateľ a zostal s Tomom aj po tom, ako v roku 2011 odišiel za dúhový most. Jeho popol má totiž Tom do dnešného dňa v krabičke na ich gauči. Pre niekoho divné, pre milovníkov a vlastníkov psov úplne prirodzené. Slovo ´pes´ použil Tom v jednom interview presne 62 krát, takže je skutočne na slovo vzatý milovník hafanov a ja ho za to žeriem. No nie je s nimi úžasný?

S Maxom

S havkom z filmu The Drop

S Woodym

S Woodym na premiére

 

 



Zaradené pod: Celebrity, sexoši, Tom Hardy




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk