Prvá pikoškárska reality šou

pridal kara 11.9.2015 o 13:36


Po miliónoch, ktoré Kardashianky zarobili na KUWTK, sme sa aj my na pikoškách rozhodli, že zbohatneme takýmto jednoduchým spôsobom.

A aký formát pritiahne čo najviac ľudí? No predsa ten o láske. Lebo láska ľudí spája a hory prenáša. No ľudí spája aj ohováranie celebrít, a tak sme sa rozhodli medzi vami, drahé pikoškárky, nájsť polovičku jednému z nás. A keďže je náš kolega verným fanúšikom podobného formátu na hnojke, urobíme to týmto spôsobom, ktorý je jeho srdcu blízky.

Hľadáte niekoho, kto zaplní prázdne miesto vo vašom…ehm…srdci? Možno práve locco je pre vás ten pravý! Mysleli ste si, že neexistuje muž, ktorý by s vami dobrovoľne pozeral Zámenu manželiek alebo Nákupné maniačky? Ste na omyle! Alebo Keeping Up With The Kardashians? Žiaden problém! A ešte vám to aj stiahne!

Mali ste doteraz partnerov, ktorí nechápali vašu záľubu v bulváre? Ani sa nečudujeme, že už s nimi nie ste! Pri loccovi tento problém mať nebudete, najnovšie fotky celebrít v bikinách bude hodnotiť s vami a ešte k tomu aj vtipne.

Pre tie, ktorým nestačí milovať locca na základe jeho písaného slova, tu máte aj pár povrchných informácií – výška ako Juraj Lelkeš, keď si obuje Sisine plesové štekle a posadí si na plecia druhého Juraja Lelkeša. Váha – ako Kim v prvom mesiaci tehotenstva. Farba vlasov ako Karolova pokožka. Jeho trvalý pobyt je v meste, ktoré neni ako víno, neni ako káva.

Takže už vieme, prečo je locco pre vás tým pravým, ale aké podmienky musíte spĺňať vy? Tým si nie sme istí, keďže sme túto akciu s loccom neskonzultovali. No veríme, že ho našou úprimnou snahou nájsť mu spriaznenú dušu nenahneváme. Ale ženské pohlavie a vek nad 18 rokov sú snáď celkom rozumné mantinely. Čím väčšie krajšie cecky oči, tým väčšia šanca na úspech!

Neostýchajte sa a v prípade záujmu pošlite vašu fotku s krátkym popisom o sebe na loccohladazenu@pikosky.sk. Možno sa na vás usmeje šťastie a spomedzi všetkých uchádzačiek nájde locco svoju druhú polovicu práve vo vás. Táto reality šou už bude ale pokračovať len mimo túto virtuálnu realitu, a tak sa nemusíte báť zverejnenia vašich fotiek.

Neváhajte a nájdite lásku, rovnako ako ju našli aj tieto šťastné páry!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk