Stará láska nehrdzavie

pridal locco 14.9.2015 o 9:27


Veď prečo by mala, to nie je kus zanedbaného plechu.

40-ročný herec a srandista Russell Brand musí vlastniť nejaký patent na vábenie samičiek, lebo inak nechápem. Uznávam, je to celebrita, má peniaze a dlhé vlásky, ale napriek tomu som zmätený. Vy asi len viete, že tento šaman je bývalý manžel speváčky Katy Perry. Lenže ako tak pozerám na zoznam jeho bývalých partneriek, ten chlapec vie ako na vagínu vec. Okrem iných, medzi jeho trofeje patria aj Peaches Geldof, Teresa Palmer a Geri Halliwell. Takže buď ovláda čiernu mágiu, alebo ich zbalil na rečičky o kondicionéroch. Alebo sa aspoň raz denne osprchuje. Nie ako kandidát na lásku menom Maroš, ktorý farmárke Janke smrdel hneď prvý deň.

Odvtedy ako sa Russell s Katy rozviedol, prestal byť zaujímavý pre svetový bulvár. Veď povedzme si úprimne, jej cecky boli pre čitateľa omnoho zaujímavejšie ako jeho šál, chlebník a kožené nohavice. No časy sa menia a po jeho boku sa objavila nová slečna. Preto je zase za hviezdu. Jeho nová priateľka sa volá Laura Gallacher. Vlastne staronová, lebo Laura je jeho stará láska, s ktorou to ťahal ešte pred Katy. Dvakrát. Aj by som sa s vami podelil o nejaké informácie o nej, lenže gúgel mi viac neprezradil. Aha, zabudol som. Je to mladšia sestra moderátorky Kirsty Gallacher. Ale ani tú nepoznáte. Nevadí. Russel sa vyjadril, že momentálne je veľmi šťastný a dokonca si spolu plánujú založiť rodinu. A podľa mňa sú jeho slová pravdivé, lebo Russell je veľmi úprimný šuhaj. A keby náhodou neboli, tak predsa nepovie, že lepšiu nenašiel a je s ňou len preto, aby mu mal kto žehliť. Vlasy.

Russell a Laura na letisku v Londýne

Laura je očividne zaskočená z prítomnosti paparazov. Musí si však zvykať po boku celebrity. No Russel nie je až taká hviezda, aby ich vyfotili viac ako dvakrát

Tak dám ešte jednu spoločnú z minulosti

Laura je celkom neznáma osoba, preto som mal problém nájsť normálnu fotku

Tu je so staršou sestrou Kirsty. Asi nemusím písať, že Laura je tá napravo



Zaradené pod: Kto s kým, Russell Brand




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk