Aký zlatý lesbický párik

pridal WonderWoman 15.9.2015 o 21:57


To mi preblesklo hlavou ako prvé pri pohľade na ne.

Ellen Page vyšla na svetlo sveta so svojou sexuálnou orientáciou len minulý rok a toto je prvýkrát, čo po jej boku vidím nejakú ženu. Akože JEJ ženu, partnerku, lásku, frajerku. Je ňou umelkyňa Samantha Thomas a ako Ellen prezradila pre E! News, je do nej zaľúbená. Práve preto ju vzala so sebou na premiéru svojho nového filmu Freeheld, ktorý je paradoxne tiež o lesbičkách. Ellen v ňom hrá hlavnú postavu automechaničky, ktorej partnerke, stvárnenej herečkou Julianne Moore, je diagnostikovaná rakovina.  Je to romantická dráma nakrútená podľa skutočnej udalosti a musím priznať, že pri zhliadnutí traileru mi skoro vybehla slza…

Ellen je však zamilovaná a žiari šťastím, čo je to na nej rozhodne vidieť. „Kráčať po červenom koberci a držať pri tom svoju priateľku za ruku je vážne úžasné“, prezradila pre E! News. Je to zároveň krásna symbolika, vziať svoju partnerku na oficiálnu spoločenskú udalosť, ktorou je premiéra filmu práve s touto problematikou. Možno tak dodá odvahu aj ďalším, ktorí bojujú s podobnými problémami a ako aj na premiére povedala, verí, že filmy ako je tento inšpirujú ľudí a pomôžu im pochopiť, že sme všetci rovnakí. Krásne povedané, Ellen, a my ti želáme veľa lásky.

 

 Trailer k filmu Freeheld







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk