Feši a cecky

pridal locco 15.9.2015 o 9:49


No uznajte, poznáte lepšiu kombináciu?

Ja poznám. Vianočka s paštétou. Alebo párky s tarhoňou. Nebudem sem však vypisovať ďalšie delikatesy, lebo vy ste hneď pochopili, aký som gurmán. V tomto príbehu je za fešiho 38-ročný herec Joe Manganiello. Ja neviem prečo, ale medúzky rozsypané po celom svete vedia. Ja zase viem, prečo v tomto príbehu hrá cecky 43-ročná herečka Sofia Vergara. Ale to vedia všetci, na to stačí jeden pohľad. No nič, tak je to asi aj v jeho prípade. Zdá sa, že Sofia našla v Joeovom náručí konečne lásku na celý život, a preto sa láskyplne rozštebotala na tému deti. Možno ste nevedeli, no Sofia už má 22-ročného syna. Ja som to samozrejme nevedel, lebo cecky.

Sofia sa zdôverila magazínu InStyle, že nevylučuje možnosť mať s Joeom dieťa. Lenže nakoľko prekonala rakovinu a dieťa už nemôže počať prirodzenou cestou, tak by musela nájsť náhradnú matku, ktorá by jej dieťa vynosila. Dodala však, že tento proces by jej vôbec nerobil problém. Chválou ale nešetrila ani na adresu svojho snúbenca. Povedala, že Joe nie je taký typický mačo a vôbec nie ja nafúkaný. Je to dobrý a úprimný muž, ktorý nepije. Faktor alkoholu je pre Sofiu asi veľmi dôležitý. Veď tie cecky nemá na to, aby ju po príchode domov fackal nejaký prepitý buran. A potom by si od nej ešte vypýtal na polievočku. Ona je najlepšie platená seriálová herečka, takže takýchto prefajčených šenkárov by si mohla domov naťahať za celú hlavnú stanicu. Ale lepší elegantný peništek v hrsti, ako rozgajdaný sedliak na streche. Ktorý by jej nevedel ani komín poriadne vyčistiť.

Titulka magazínu InStyle

Spolu na premiére filmu Magic Mike XXL

Tu je s 22-ročným synom Manolom

Na záver aj Joeove cecky v bikinách







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk