Má 48 a takéto telo

pridal kara 17.9.2015 o 19:44


Ktorá skoro päťdesiatnička sa chváli takouto postavou?

Odpoveď je Pamela Anderson. Aj keď už nejaký ten piatok nebehá po plážach v červených plavkách a nezachraňuje topiacich sa, verím tomu, že stále sa nájde kopec mužov, ktorí by sa v jej prítomnosti začali dobrovoľne topiť, len aby ich mohla zachrániť. Vyzerá totiž rovnako dobre ako pred rokmi.

Svojou peknou postavou sa rada chváli a po roku a pol nás opäť potešila. Vyzliekla sa pre Flaunt magazín, ktorému zdobí aj titulku. Tieto šialené fotky má na svedomí fotograf David LaChapelle, čo by sa ale asi mnohí z vás aj tak dovtípili, keďže jeho rukopis je na nich veľmi viditeľný. Toto číslo magazínu bude na predaj už zajtra a nachádza sa v ňom aj kúpajúca sa Beyoncé. Tej asi, súdiac podľa jej najnovších fotiek z dovolenky, pomohol k peknej postave aj fotošop, ale Pamela sa má čím chváliť aj bez neho. O nápadníkov teda určite núdzu nemá, ale od vzťahov si po poslednom rozvode plánuje nechať prestávku až do Vianoc.

Fotky, na ktorých je pikaču, sú ako vždy klikateľné.

červené čudo v pozadí







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk