Selena vo vode

pridal kara 21.9.2015 o 21:47


V jednodielnych plavkách alá osemdesiate roky a s novým tetovaním.

Síce sú tieto plavky určite lepším výberom než tie posledné, ale aj tak som zhrozená. Z každej koniny, ktorú robia Kardashianky, sa stáva razom módny trend. Len nedávno sa Kylie navliekla do starých plaviek po mame, a už je zrazu móda plaviek ako vystrihnutých z Baywatchu naspäť.

Selena cez víkend oddychovala v Miami a v týchto hrozne vykrojených plavkách ukázala aj nové tetovanie. Podľa dailymailu sa jedná o Om symbol. A ja som asi slepá, lebo ten tam vôbec nevidím, zato tam vidím x31. Ale teda dobre, je to Om symbol. Ten je v hinduizme veľmi významný a očisťuje myseľ a zaháňa rozptýlenie, či čo.

Mám pocit, že Selene sa podarilo aj trocha schudnúť. Asi za tým bude jej nový album, ktorý čoskoro uzrie svetlo sveta. Kopec vystúpení, fotení a rozhovorov, tak sa treba dať do pucu.

A tu je Selenina sexy obálka jej už spomínaného nového albumu Revival, ktorý má dátum vydania naplánovaný na október. Mohla tie nohy teda prekrížiť aj trocha vkusnejšie, ale našťastie grafici začiernili to, čo má ostať skryté.

Album vychádza už 9. októbra, a tak Selena robí čo môže, aby sa mu venovalo čo najviac pozornosti. Tento mesiac zdobí obálku rovno dvom magazínom – Elle a Wonderland. Pre Elle dokonca opäť porozprávala aj o Justinovi. „Navždy ho budem milovať a podporovať. Vyrástli sme spolu. Myslím, že ľudia v tom chcú vidieť niečo iné. Na to sme príliš mladí. Neboli sme zosobášení ani nič. Rešpektujem ho. A myslím, že aj on má voči mne zdravý rešpekt.“ V Elle ale boli odvážni a Seleny sa opýtali aj to, či sa k sebe ešte vrátia. Na to údajne so smiechom skríkla len: Neviem!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk