Shanina Shaik na rozlúčku s letom

pridal Lilinka 23.9.2015 o 12:49


Dnes oficiálne začala jeseň. A čo zaženie myšlienky na hrozné sychravé počasie lepšie ako modelka Victoria’s Secret v bikinách?

Časy polonahých tiel v plavkách sa skončili. Minimálne na tento rok. Fňuk. ?? Ale berme to pozitívne. V Hollywoode budú nahé telá celebrít počas celého roka, pretože oni na to majú a dovolenkujú furt. No a vy sa už nebudete musieť pár mesiacov pozerať na pupkatého suseda s chlpatým chrbátom, ktorý spotený kosí trávnik a fŕka tak na vás trávu popri opaľovaní a vyvaľovaní buliev. Ale buďme za toho suseda vďační, mohli by ho aj zabiť a nasťahovať so do jeho domu nejaký imigranti s ajfónmi, ktorí budú kradnúť signál z vašej wifiny. No, a keďže už nebudem rozvíjať momentálny najväčší „problém“ v našej banánovej republike, tak si radšej zanôťme na inú, trošku ľahšiu tému. A tou je modelka Victoria’s Secret v plavkách Shanina Shaik, ktorej sa venuje málo pozornosti. Takže len a len pre vás v prvý jesenný deň tu mám posledný závan leta!

Aby som vám informáciou o začínajúcej jeseni úplne neposrala deň, je tu neokukaná Shanina v kampani pre It’s Now Cool.

Zbohom leto ??








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk