Melóny na tripe

pridal Lilinka 23.9.2015 o 11:00


Koho ňadrové zbrane v obtiahnutých šatách?

Či už ste tipovali správne alebo nie, cecky na titulke patria Jessice Simpson, ktorá sa kedysi neúspešne pokúšala byť druhou Britney. Ani vtedy nevydalo, hoci mala väčšie cecky ako ona. A tak len plávala na nafukovačke vo vodách šoubiznisu. Stále sa snaží chytiť dobrú vlnu, aby sa aj ona mohla stať surfistkou v oblasti zarábania na prezentovaní debility, rovnako ako Klan Kuriev. No nejako jej to nejde. A tak sa locco začal domnievať, že začala zapíjať Xanax vodkou alebo tak nejak. Lenže nie je tomu tak. Z toho všetkého stresu jej začali opúchať cecky. A tak zašla na gyndu, kde jej doktorka predpísala staré dobré kvapky na ženské trampoty. Cecky jej síce neodpuchli ani neprestali bolieť, no Jessica chytila dobrú náladu. Takže môj verdikt je, že Jess sa nám predávkovala Algi*enom. Keďže sa svoje spuchnuté cecky vybrala vyvetrať aby sa jej neurobili zapareniny v medziceckovej medzierke, môžete si obkukať tie najvražednejšie ňadrové zbrane, aké kedy Holý úd videl. No nikto v jej zemepisnej šírke si nedovolí o jej ceckoch žartovať. Predávkovaná ženská s ceckami, ktorými by sa dali demolovať paneláky, totiž nie je najlepším terčom. Teda ak nechcete dostať cecku facku.

Bacha na ňu, má plne nabité!

Topánky s platformou a opätkom, ktorý je vystužený olovom, pomáhajú Jess držať balans, lebo inak by sa prekotila na zem a trepotala nožičkami ako korytnačka.

…aby ste nezabudli, že Jessica nie je len cecky, ale aj speváčka (alebo že kedysi bola speváčka a nemala cecky väčšie ako hlavu):

Klip, pri ktorom sa feministky polievajú benzínom a zapaľujú sa.

Pink, ktorá vždy všetko dokonale vystihne.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk