Lee, Sean, Terrence a pár faciek

pridal locco 24.9.2015 o 9:37


Nikdy neserte Penna, lebo môžte byť o pár melcov ľahší.

55-ročný herec Sean Penn je ešte stále veľká hviezda, preto nebude tolerovať rečičky nejakého neznámeho čierneho pána. No dobre, Lee Daniels nie je až taký neznámy pojem. Aha, ten Daniels, na ktorého práve myslím, sa volá Jack. Pardón. Tento Lee nie je whiskey, je to producent. Okrem iných, na svedomí má aj seriálový hit Empire, v ktorom hrá Terrence Howard. Terrence sa prednedávnom priznal, že v roku 2013 udrel svoju manželku. A keďže Lee je jeho kamarát, tak sa v jednom rozhovore snažil obhájiť tento Terrencov skrat. Povedal, že mu je ho veľmi ľúto. Síce sa vtedy zachoval podobne ako Marlon Brando či Sean Penn, len na rozdiel od nich má teraz povesť sk*rveného démona.

Lee ešte aj veľmi elegantne naznačil, že nenávisť voči Terrencovi je zapríčinená práve farbou jeho pleti. Len tak na okraj, Terrence je černoch. Keby to náhodou niekomu ušlo. Alebo keby mal niekto nastavený jas monitoru na 200 percent. No nič. Tieto Leeho nelichotivé slová neušli ani samotnému Seanovi Pennovi. Ten sa tak nasral, že za tieto výroky podal na Leeho žalobu. Sean by od neho rád zinkasoval 10 miliónov dolárov. Za pošpinenie dobrého mena. Síce aj Sean má povesť prepitej mlátičky, no na rozdiel od Terrenca mu nebolo nikdy nič dokázané. Práve preto sa ho tak dotklo toto prirovnanie. A ja sa mu nečudujem, lebo Terrencov výpis z registra trestov je veľmi kvetnatý. Už šesťkrát bol obvinený z fyzického násilia páchaného na ženách. To aj taký Chris Brown je oproti nemu skutočný gentleman.

Lee Daniels. V núdzi poznáš priateľa. Hlavne keď trieskaš medúzy

Terrence Howard. Ženu by ani kvetinou neudrel. Iba rukou. Šesťkrát

Sean Penn. Zlé jazyky tvrdia, že v 80-tych rokoch napadol Madonnu. Teraz by si na ňu netrúfol. By po ňom hodila felíciu

Niečo na tému násilia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk