Megan Fox a Brian Austin Green opäť spolu

pridal kara 25.9.2015 o 21:14


Ale vyzerá to tak, že len kvôli deťom.

Brian a Megan si vyšli prvýkrát od oznámenia rozvodu von s deťmi. Teda, aspoň to bolo prvýkrát, kedy ich načapal náš dvorný fotograf Ignác. Zobrali so sebou obe deti – 19 mesačného Bodhiho a 3 ročného Noaha. Ten o dva dni oslávi 4 roky, tak možno bola jazda vláčikom zahájením jeho narodeninových osláv. Ich mladší syn Bodhi bol odfotený po naozaj dlhom čase a odkedy sme ho videli naposledy dosť vyrástol.

Megan mala na sebe tričko s veľavravným nápisom „I need more space“ a médiá začali hneď špekulovať, že týmto nenápadčo dáva najavo Brianovi svoje postoje. Asi im nenapadlo, že sa tým možno niečo snažila naznačiť skôr paparazzom, ktorí ich nenechajú na pokoji ani pre venčení detí.

Megan a Bodhi

Megan a jej riť

rodinka na výlete

A keďže má bulvár v obľube pripisovať významy nápisom natričkách, tak sa pred dvoma týždňami špekulovalo zase pri Brianovom tričku s nápisom „Life Hurts“. Asi to tu flákame, mali by sme si začať aj my všímať takéto veci.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk