Zhumplovaná supermodelka

pridal WonderWoman 27.9.2015 o 21:40


Čudujete sa, že tak zazerá?

Kate Moss už nie je to, čo bývala. Chlast, cigy a opaľovanie si vybrali po rokoch svoju daň. Niektoré ženy starnú do krásy a niektoré naopak svoju krásu vekom strácajú. Kate má solídnych 41 rokov, no jej zvráskavená pleť vyzerá o dosť staršie. Obzvlášť popri o polovicu mladšej Care Delevingne, s ktorou boli v Miláne na fashion evente.

Chúďa Kate si zobrali na paškál rôzni odborníci od dermatológov po zubárov a analyzovali jej zničenú pleť, žlté zuby, zrednuté vlasy a tenšie pery. Vysvetľovali negatívne účinky fajčenia, diétovania a UV žiarenia, ktorému sa Kate s radosťou vystavovala. Keďže vás ale nechcem zaťažovať odbornými výrazmi a medicínskymi žvástami, zostaneme len pri tom, čo už všetci veľmi dobre vieme. Že všetkého veľa škodí. A že drogy jsou špatný, ano? Hop-šup prášok, heroín, alkohol (áno, aj to je droga)…ak nechcete tesne po štyridsiatke vyzerať takto, nedrogujte. A používajte pri opaľovaní čo najvyšší ochranný faktor.

Mladunká Kate v deväťdesiatom treťom

A dnes…

So svojou nástupkyňou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk