Ukrutne tajná svadba

pridal locco 28.9.2015 o 8:28


Lebo nevesta nepozvala ani vlastnú matku.

Aj takéto veci sa dejú v rodinách celebrít. Vy však ani netušíte, kto si tí dvaja cudzinci z titulky. To je úplne jedno, Peter Sagan je majster sveta. Ale nie, pravdepodobne až dvaja čitatelia spoznali tvár dcéry nebohého speváka Kurta Cobaina a čiastočne mŕtvej speváčky Courtney Love. Meno tejto večne vysmiatej 23-ročnej slečny je Frances Bean Cobain. Viac tu. A je úplne pochopiteľné, že ju nikto nepozná, keďže ona sa bulváru vyhýba ako Nora Mojsejová zubárom. Ten neznámy šuhaj sa volá Isaiah Silva, a už pár dní je manželom Frances. A práve to je kameň úrazu, keďže menej spôsobilá Courtney sa túto radostnú novinu dozvedela pravdepodobne z novín.

Frances ju musí veľmi milovať, keď ju nepozvala ani na vlastnú svadbu. Asi jej nechcela pridávať zbytočné starosti, keďže jej diár je nabitý mítingami s dílermi. Alebo sa za ňu hanbí. To by mohla byť správna možnosť. Veď Courtney netreba nikomu predstavovať. Každý pozná túto nekonvenčnú dámu, ktorá sa pred 30-timi rokmi vybrala na žúrku, a doteraz sa z nej nevrátila. Samozrejme sa našiel aj jeden blízky zdroj, ktorý sa s bulvárom podelil o pár informácii. Ten povedal, že svadobný obrad bol veľmi skromný. Zúčastnilo sa na ňom 13 až 15 ľudí, a mladomanželia plánovali túto svadbu viac ako rok. Ten počet hostí mi nejde do hlavy, no možno sa časom nejakí stratili. Nikto nevie, aký materiál sa hosťom rozdával pri vstupe. Tento zdroj ďalej povedal, že Courtney bola zničená, keď sa dozvedela túto novinu. Síce je veľmi sklamaná, no zároveň je aj rada, že práve Isaiah sa stal jej zaťom, keďže ho má veľmi rada. Ja len dodám, že Frances a Isaiah sú spolu 5 rokov. Možno im to manželstvo dlho vydrží. Teda za predpokladu, že ich nebude často navštevovať podgurážená Courtney, ktorej prítomnosť by sa mohla stať predmetom hádok. Isaiah sa musí veľmi vytešovať z novej svokry.

Pár spoločných

Legendárna fotka Courtney vo vozíku nesmie chýbať. Si zabila nakúpila







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk