Jim Carrey smúti

pridal kara 29.9.2015 o 19:47


Jeho priateľka spáchala samovraždu.

O Jimovi sa v médiách veľmi nehovorí, a tak sa musím priznať, že som ani netušila, že má priateľku. Jim a Cathriona Whita sa spoznali v roku 2012 a začali spolu randiť napriek tomu, že Cathriona je rovnako stará ako Jimova dcéra. Vtedy spolu randili pár mesiacov, ale rozišli sa začiatkom roka 2013. V máji tohto roku sa ich cesty opäť spojili, no teraz už sa navždy rozdelili. 28 ročná Cathriona včera zomrela a s najväčšou pravdepodobnosťou spáchala samovraždu. Podľa policajných zdrojov TMZ sa predávkovala. Ale náhodou to nebolo určite, keďže sa našiel aj list na rozlúčku. Jeho obsah nie je známy, ale spomenula v ňom aj jej vzťah s Jimom a to, že sa s ním rozišla 24. septembra.

Jim sa už aj k týmto smutným správam vyjadril: „Som šokovaný a hlboko zarmútený zo smrti mojej sladkej Cathriony. Bola skutočne milá a krehká írska kvetina, ktorá bola príliš citlivá pre túto pôdu, a pre ktorú milovať a byť milovaná bolo to najdôležitejšie. Srdcom som s jej rodinou, priateľmi a všetkými, ktorým na nej záležalo. Všetkých nás to zasiahlo ako blesk z jasného neba.“ 

Snáď sa Jimovi podarí vyrovnať sa s týmito smutnými správami. Jim sa netají svojimi problémami s depresiami, a tak ostáva len dúfať, že nebude jednať podobne ako Cathriona.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk