Spievajúca záhada

pridal locco 29.9.2015 o 10:25


Sa prehrabuje davom za účelom podpisu fanúšikom.

Na úvod si musíme ujasniť jednu vec. Na titulnej fotke sa nachádza tvár 30-ročnej speváčky Lany Del Rey. To len pre prípad, že by ju niekto nespoznal. Napríklad ako ja. Lebo jej neustále meniaca sa tvár je pre mňa tou najväčšou záhadou. A to som už vyriešil aj takú komplikovanú záhadu, prečo sa Kim Kardashian stala slávnou. Ale táto pikoška nie je o hviezde menom Kim, ktorá od svojich dvanástich rokov rastie iba do šírky. Preto sa vrátim k Lane. Táto deva je veľmi zvláštny hudobný úkaz, ktorý svojimi jemne depresívnymi skladbami fascinuje milióny ľudí po celom svete. Veď nejeden psychicky labilný poslucháč so zlomeným srdcom by si rád vyskúšal, aké ostatné časti tela sa mu polámu po skoku z okna.

Zhruba pred týždňom vyšiel Lane štvrtý štúdiový album s názvom Honeymoon. Preto sa rozhodla, že tento album trochu popromuje. Prostredníctvom autogramiády v Los Angeles. Z tohto stretnutia s veselými fanúšikmi pochádzajú aj fotky v galérii. A stále neviem prísť na to, či bol tento jej odevný swag tetky zeleninárky z trhu dielom náhody, alebo sa chcela vo víre podpisovania cítiť pohodlne. Lebo všetci dobre vieme, aké p*čoviny sú schopné na seba nahádzať celebrity za účelom pútania pozornosti. Mňa však upútala Lanina tvár. Toto ma skutočne zaskočilo. Normálne sa práve tvárim ako diabetik, ktorému chce podomový predajca nanútiť stroj na výrobu cukrovej vaty. Ale radšej si budem nahovárať, že Lana momentálne berie nejaké tabletky proti alergii. Asi preto má namiesto tváre to emocionálne pohrebisko. Či? Ale aspoň zuby jej vidno, keď sa usmeje. Takže jej mimické svalstvo predsa len vykazuje malé známky života.

Lana dorazila na autogramiádu v Los Angeles

Jej ostatný videoklip



Zaradené pod: Hudba, Lana Del Rey, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk