Žiadosť o rozvod je už podaná

pridal kara 30.9.2015 o 21:45


A určite neuhádnete dôvod rozchodu.

Neprekonateľné rozdiely. Uhádli ste? Fakt? Ako je to možné?! Veď takýto dôvod sme od celebrít tuším ešte nikdy nepočuli. Na moje veľké prekvapenie sa zatiaľ nezačali vynárať žiadne obvinenia z nevery. Ale objavil sa jeden blízky zdroj, ktorý magazínu People povedal, že medzi Ryanom a Kaley bolo v poslednej dobe napätie a že sa snažili vzťah zlepiť, randili a snažili sa opäť nájsť si k sebe cestu, no nejako to nevydalo. Majú vraj veľmi odlišné povahy a zatiaľ čo Kaley má strašne veľa energie a stále by niekde behala, Ryan sa zotavoval zo zranení, bol zdeptaný a najradšej by sedel doma.

Iniciátorom rozchodu je Kaley, ktorá už aj stihla podať žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla už tradičné neprekonateľné rozdiely a dátum rozchodu je tretí september. Vraj chce mať rozvod čo najrýchlejšie za sebou a je pripravená začať odznova. Našťastie bola celkom múdra a predmanželskú zmluvu podpísali ešte mesiac pred svadbou, takže nebude začínať odznova o polovicu chudobnejšia.

____

UPDATE: 10 minút po napísaní tohto článku sa objavili správy v zahraničných médiách o tom, že dôvodom rozvodu je Ryanova závislosť na liekoch. Lieky začal brať minulý rok po operácii (mal zranenie z tenisu), ale vraj sa na nich stal závislým a nevedel sa toho zbaviť ani na Kaleyine naliehanie. Stále len sľuboval, že s tým skončí, no len čo sa Kaley otočila, išiel si pohltať zopár tabletiek. A Kaley to už prestalo baviť. Uvidíme, čo zaujímavé ešte časom vypláva na povrch.

____

Kaley vyzerá, že je s rozchodom už vyrovnaná. Pár dní po oznámení rozvodu si vybehla s kamoškami na víno a utrápene teda nevyzerala.

O čosi utrápenejšie sa ale asi bude tváriť pri odstraňovaní tetovania. Kaley si nechala vytetovať dátum svadby na chrbát. Ryan má zase dátum svadby a aj jej meno na ruke. Inšpirujte sa, pikoškári, toto je vždy dobrý nápad. Zaručene.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk