Taká škoda

pridal locco 30.9.2015 o 9:48


Ďalšie celebritné puto sa odpratalo do večných lovíšť.

Je to vôbec gramaticky správne? To nebola rétorická otázka, fakt netuším. Lebo keď ide o lásku, zlomené srdcia, bolesť, nekonečné trápenie a perkelt, strácam akékoľvek zábrany. Lebo láska je ten najvzácnejší ľudský cit. A ja už musím prestať cukrovať, aby som si nenaštrbil povesť emocionálneho retarda. 29-ročná herečka Amanda Seyfried a 37-ročný herec Justin Long sa rozišli. Po dvoch rokoch spoločného fungovania. Asi nič prekvapujúce, keďže celebritné vzťahy majú kratšiu životnosť ako gélové nechty stolárky Ruženy. Ani tento intenzívny príbeh lásky s tragickým koncom by nebol kompletný bez vyjadrenia blízkeho zdroja. A na toto sme samozrejme čakali.

Takže. Jeden takýto zdroj povedal, že Amanda a Justin sa rozišli už pred pár týždňami. A Justin je momentálne veľmi zlomený. Dôvodom ich rozchodu bola vzájomná pracovná vyťaženosť. Ja viem, žiadna senzácia sa nekoná. Hlavne keď aj samotná Amanda sa v jednom rozhovore vyjadrila, že byť herečkou nie je žiadna sranda. Na filmovom pľace trávi denne 12 až 14 hodín, a preto jej na nič iné neostáva čas. Inak ja mám pocit, že práca je ten najčastejší dôvod na rozchod. A preto ma už neprekvapujú takéto vyhlásenia. Alebo ste čakali niečo iné? Nejaké senzačné vyjadrenie typu, že Justin sa nezdravo stravoval, neznášal telenovely, nevedel vymeniť vypálenú žiarovku, na rande ju bral do zafajčených barov, nepamätal si kopu dôležitých dátumov, netriedil odpad, vôbec ju nepočúval, po malej potrebe nesklápal dosku, nemal rád jej psa a nenávidel nakupovanie?

Takto im to spolu pristalo. Aha, psíček!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk