Riri a jej milované papuče

pridal WonderWoman 1.10.2015 o 21:59


Lebo papuče sú tá najpohodlnejšia obuv.

Aspoň podľa Riri. Tá totiž nosí papuče kdekoľvek a v kombinácií s čímkoľvek. Je jedno, či sú to šaty, pyžamo, alebo tepláková súprava (gule dej si doprava). A je tiež úplne jedno, či ide von vysypať smeti, alebo do nahrávacieho štúdia. Tiež je zaujímavé, že celebrita jej formátu a s jej príjmom nosí stále rovnaké papuče. Neviem, či sú vyrobené z nejakého špeciálneho miliónového materiálu, že ich nechce vymeniť, alebo majú pre ňu citovú hodnotu. Možno jej ich kedysi hodil Chris Brown do hlavy so slovami:„Už odmietam byť pod papučou!“ A potom ju zbil. Alebo jej proste len ľudia nevrátili prachy, ktoré jej dlhujú, a tak si nemôže nové papučky dovoliť.

Najnovšie si teda vo svojich milovaných čiernych bačkorkách vybehla do Paríža. Nie iba tak, vyniesť smeti do francúzskych smetiakov, ale na Fashion Week. Vstup na francúzsku pôdu by mal byť síce v papučiach zakázaný, ale snáď ich vymení za lodičky, keď sa pôjde posadiť do prvej rady na niektorú z módnych prehliadok. Aby som nezabudla, z lietadla v Paríži vystúpila v XXXXXL mikine, XXL teplákoch a spomínaných papučiach, v ktorých mala zelené ponožky. Áno, ponožky. A podľa mňa to bol zámer, ako odpútať pozornosť od neznámeho mladíka, ktorý ju držiac za ruku sprevádzal. A Travis Scott to nebol…

 

Tak dobre, tento mladík je jej brat

Papuče ešte aj na titulke

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk