Šokované cecky

pridal locco 1.10.2015 o 9:37


Po vstupe veľmi prítulnej slečny na pódium.

Hudobné koncerty niekedy poskytujú konzumentom aj celkom nečakané vedľajšie spestrenie. Veď nie je to tak dávno, čo sa Lennyho peništek rozhodol, že sa uprostred vystúpenia nadýcha čerstvého vzduchu. Špeciálnou kategóriou sú koncerty zaručene drsných raperov. Z tých si fanúšik okrem skvelého hudobného zážitku odnesie aj zopár guliek. V útrobách telesnej konštrukcie. 30-ročná speváčka Katy Perry sa v pondelok vyskytla v brazílskom meste Rio de Janeiro, kde sa konala hudobná akcia s názvom Rock in Rio. A svojimi ceckami speváckymi prednosťami prispela ku kvalite tohto podujatia. A zároveň sa dočkala nepríjemného prekvapenia v podobe naťahanej obdivovateľky. V podprsenke so smajlíkmi.

Počas koncertu si k sebe Katy privolala jednu veselú fanynku z davu, aby s ňou strávila príjemné chvíle na pódiu. Možno si ju vybrala aj kvôli jej outfitu, ktorý dokonale spĺňal Marošovu zadanú tému. Obleč sa na koncert svojho hudobného idolu. A tak sa táto sporo odetá slečna ocitla bok po boku svojej modly. Neznáma mladucha bola v takom vytržení, že stratila akékoľvek zábrany. Hneď sa na ňu zavesila ako boxer na svojho súpera v poslednom kole, medzi rečou ju trochu vychytala a nešetrila ani vrúcnymi bozkami. Katy je však skutočná profesionálka a bolo vidno, že s takýmito prípadmi sa dostáva do kontaktu dosť často. Neviem, čo všetko požila táto slečna pred koncertom, ale jej krvný obraz by asi nevykazoval štandardné hodnoty. No možno sa mýlim a takáto milá je ku všetkým. Dokonca aj k exekútorom. Ale to už dokážete posúdiť sami. Video a pohyblivé obrázky z tohto stretnutia si môžete vychutnať nižšie.

Ešte predtým si pozrite fotky, ktoré pochádzajú zo Sao Paula. Aby ste si nemysleli, že v jej prípade je všetko iba o ceckoch. Katy sa na koncertoch prezentuje aj veľmi kvalitným rozkrokom spevom. To je ale rozsah!

Pár pohyblivých obrázkov zo stretnutia tretieho druhu v Riu

Selfie na záver

To je ono



Zaradené pod: Ceckyyy, Hudba, Katy Perry, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk