Cecky na piatok

pridal locco 2.10.2015 o 9:10


Vo vnútri. Bez cenzúry.

Konečne piatok. A čo by to bol za piatok bez ceciek a prirodzeného úsmevu Zlatky Puškárovej? To bola rétorická otázka, lebo dnešný deň si nikto z vás nenechá pokaziť. Piatok má blahodarný vplyv na psychiku pracujúcich jedincov. To aj taký kancelársky cholerik Jano, ktorý obvykle od nervov chrúme náboje do zošívačky, je dnes výnimočne kľudný. No nič. Cecky z titulky patria 26-ročnej modelke Else Hosk. Aj táto švédska deva je členom stajne Victoria’s Secret. A darí sa jej až tak, že za necelé štyri roky to dotiahla až na funkciu anjela. A to je najviac. Aha, nie že si ju pomýlite s našim anjelom Vilkom. To je úplne iný level.

Možno ste si aj vy všimli Elsinu podobnosť s Candice Swanepoel. Či? To len moja chorá myseľ produkuje takéto asociácie? V každom prípade, ani na Elsu by som sa nenahneval, keby ma zobrala na dva deci borovičky. Do tradičného slovenského šenku. Viete, do takého, kde majú na stoloch gumené obrusy a plechové popolníky vyrobené na technických prácach. Hm, no dosť bolo mojich divokých sexuálnych predstáv. Ako inak, ani Elsa sa nehanbí za svoje malé cecky, a preto sa o ne rada podelí. V tomto prípade to bolo pre GQ Magazine. Samozrejme aj tu ide o umenie. Teda tak sa fotenia takéhoto charakteru zvyknú nazývať. Vyzleč sa, tam sa opri, teraz sa zatvár a urobíme pár fotiek. A výsledok? Nádherné, decentné, elegantné, jemne provokatívne so štipkou erotiky. Neviem ako vy, ale ja tam vidím len cecky. Pardón, oči samozrejme.

Elsa pre GQ Magazine. Ten nádherný úsmev Zlatky odstránite jediným klikom

Teraz farebné



Zaradené pod: Ceckyyy, Elsa Hosk, modelky, sexice




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk