Malá Parížanka

pridal WonderWoman 5.10.2015 o 21:58


Len škoda tej cigarety.

Ešte niekto iný okrem mňa vidí na fotke mladučkú Natalie Portman? Pred osemnástimi rokmi ale ešte neboli iphone-y, takže to nemôže byť ona. Tento jej malý klon, čo si práve robí selfie (po slovensky svojku a toto je prvý a posledný raz, čo som to slovo použila), je šestnásťročná Deppovic dcérenka Lily-Rose.

Momentálne v Paríži nakrúca spolu s Natalie film Planetarium a je viac ako jasné, že budú obe hrať rovnakú postavu, len v mladšej a staršej verzii. Mala by to byť nejaká vojnová dráma a keďže Natalie je skvelá herečka, mohlo by to dopadnúť dobre. Pre Lily-Rose je to jej filmová premiéra, takže ktovie, či sa jej podarí vedľa tak skúsenej a charizmatickej herečky zažiariť. Obavy má aj jej ocko Johnny, ako sa vyjadril pre Gala magazín, ale z toho, ako rýchlo začala kariéra jeho dcéry rásť. Nie je si istý, či na to ešte nie je primladá, predsa len, v šestnástich robiť kampaň pre Chanel a potom točiť film s herečkou Natalienho formátu nie je sranda. Ale s génmi, ktoré po oboch svojich slávnych rodičoch podedila, je na to zjavne predurčená. Aj sám to asi chápe: „Je to jej vášeň a baví sa pri tom.“ A to je základ pre čokoľvek, čo človek robí.

Tu vyzerá na 12

Fakt škoda tej cigy

A tu máme Natalie

Žeby sa mladá po Natalie opičila?

Slušná podoba, že?

Obe sú krásne

Mladá pre Chanel

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk