Lady Gaga je kočka

pridal kara 5.10.2015 o 20:36


Aj jej fešný snúbenec je z nej namäkko.

V sobotu bola v LA premiéra novej série American Horror Story: Hotel. A Lady Gaga tam hrá tiež. A aj keď väčšinou vyzerá na červených kobercoch dosť hororovo, paradoxne pri prípravách práve na túto akciu sa vykašlala na jej hororové oblečky a prišla za najväčšiu kočku. Krásne červené šaty, sexy červené sandále, červený rúž, červené nechty. A nemala chybu. Nerozumiem, prečo má niekto, kto vie vyzerať takto dobre, potrebu sa vždy zhovadiť najviac, ako sa len dá.

Mám pocit, že je zase celkom schudnutá. Asi sa už blíži svadba. Možno si povedali, že to chcú stihnúť do roka a do dňa od zásnub, a tak už je asi najvyšší čas začať s prípravami. Som celkom zvedavá, v akých šatách pokráča k oltáru, no vyjadrila sa, že jej šaty budú hlavne pre Taylora, takže tipujem, že v nejakých klasických. Teda, vrámci možností, úplne obyčajné to nebude určite, to by nebola ona. Ale keď bude vyzerať aspoň spolovice tak dobre ako v sobotu, nevesta z nej bude určite krásna.

Nová séria AHS: Hotel premiéruje v telke už túto stredu takže vo štvrtok ráno sťahujte. Trailer vám sem ale nedám, lebo to by som ho najskôr musela otvoriť, a na to som až moc posratá.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk