Masky samé o sebe (časť 1.)

pridal Lilinka 9.10.2015 o 12:00


Keďže sa blíži ten Halloween alias Dušičky, tak prečo si nedať nejaké strašidlá zo sveta šoubiznisu, ktoré si s kostýmami nemusia lámať hlavičky. Vyzerajú totiž ako strašidlá samé o sebe 24/7.

Hollywoosky strašidelný klub otvoríme starou harcovnicou Courtney Love, ktorú ani samotná dcéra nezavolala na svadbu. Lebo Courtney je fetka a vyzerá ako štetka. Ľahký kostým pre každú devu s pár promile, ktorej make up pripomína spackanú zreštaurovanú fresku Ježiša od akčnej tetušky z mestečka Borja.

Ďalšou maskou v poradí je samozrejme ikonická Madonna, ktorá sa nevie zmieriť so starnutím. A hoci je stále ohybná, naozaj nikto nemá chuť vidieť jej cecky, sexy pózy atď. A to nehovorím o tom, kedy ste naposledy počuli niečo počúvateľné od nej. Zakážte jej niekto ten instagram. S Rihou to vyšlo, tak prečo nie aj s Madonnou? Zubatá s kosou ako vyšitá.

Ďalším strašidlom do maku je mladosťou a najmä botoxom posadnutá Austrálčanka Nicole Kidman, ktorá sa na svoje staré ja z filmu Navždy a ďaleko už absolútne nepodobá. No podobá sa čoraz viac na svoju voskovú figurínu v múzeu Madame Tussauds. Perfektná adeptka na vraždiacu voskovú figurínu z filmu, kde Paris Hilton podala najlepší herecký výkon.

Cher, ktorá má už sto rokov, nás straší už poriadne dlho. Tá ženská bola stará už keď som ja bola decko. A stále ju baví sa na koncertoch vyzliekať ako keby bola mladica. Ale nie je. Už minimálne päťdesiat rokov. Naozaj nechceme vidieť nikoho vo veku našich babičiek polonahého s holými ceckami. Cher je strašidlo už pár desiatok rokov.

Klub strašidiel uzatvárame herečkou Goldie (O)Hawn, ktorá by pred pár rokmi asi nebola povedala, že sa stane chodiacou kópiou mŕtvoly z filmu Smrť jej pristane, kde si spolu s Meryl Streep zahrali nesmrteľné ženy posadnuté krásou. Narozdiel od Goldie, Meryl starne s gráciou. Goldie sa stala svojou vlastnou postavou a je to stále horšie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk