Selena Gomez prešla chemoterapiou

pridal Lilinka 9.10.2015 o 10:20


Selena sa rozrozprávala pre Billboard Magazine o svojom brejku, ktorý bol mylne považovaný za porozchodový blues po Justinovi Bieberovi.

Takže o čom je reč. Selena sa s Justinom schádzala a rozchádzala a schádzala a rozchádzala. Potom sa s ním jedného dňa opäť rozišla a odvtedy sa drží v normále. Lenže dala si brejk, aby sa dala dokopy. A pribrala. No nerýpni si do niekoho, kto pribral. To, že pribrala, nám bolo na pikoškách šuma fuk. Pribrať môže každý. Stačí sa trošku prežrať onej kravičkovej čokolády a pár kíl je na svete. Ale keď máš faldíky, nepchaj sa do o číslo menších bikín. No a ešte jej chuderke diagnostikovali aj lupus, teda autoimunitné ochorenie. Takže sme tu mali Selenu po rozchode s životnou láskou s celkom parádnym verjcajchom, s nepríjemnou chorobou a ešte aj michelinkami na bruchu. A tak sa toho internetoví trollovia chytili a nadávali Selene, že je tlstá. No a Sel sa teraz vyznala, že si v tom období prechádzala ešte aj chemoterapiou.

Pre Billboard Magazine povedala:

… o čom bol v skutočnosti jej brejk:

„Bol mi diagnostikovaný lupus a prechádzala som chemoterapiou. To boli veci, kvôli ktorým som mala naozaj pauzu. Mohla som dostať mŕtvicu.  Tak veľmi som chcela povedať: Ľudia, nemáte poňatia o tom, čím si prechádzam. Som na chemoterapii a vy ste idioti. Uzavrela som sa pred svetom, pokým som sa opäť necítila sebaistá a v pohode.“

…o prenesení svojej frustrácie do hudby pri tvorbe albumu Revival:

„Som tak skur*vene vďačná všetkým a každému, kto si do mňa rýpol. Pracovala som od 7 rokov. Od 17 rokov som ambasádorkou UNICEFu. Som strašne sklamaná, že som sa stala bulvárnym príbehom. Ale nenávisť ma motivovala.“

…o internetových trolloch, ktorí si robili srandu z jej tela:

„Bola to moja prvá skúsenosť s vysmievaním sa z môjho tela. Niektorým urážkam, ktoré vraveli, som verila.“ 

Takže Selena sa s haters popasovala. A to ani nenatočila fejkové video o haters ako slečna Buckingham Palace. A s Justinom a jeho náradím sa vraj nadobro rozlúčila. Zdá sa, že pre ňu svitá na lepšie časy.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk