Ženské vojny

pridal locco 9.10.2015 o 8:36


Prostredníctvom bulváru. A je to teda veľká kauza.

Až taká veľká, že za tri dni si na ňu nikto nespomenie. Podobne ako na svadbu Zuzky Plačkovej. Alebo na názov skupiny Girls Aloud, ktorej sa týka táto pikoška. Asi radšej by som sa venoval tej elegantnej neveste, ktorá si spoluhlásky nahrádza nadávkami, ale prejdem k tejto bývalej dievčenskej skupine, ktorá sa v roku 2013 rozpadla. Obsahovala 5 členiek, vy však poznáte iba Cheryl Fernandez Versini. To je úplne normálne, to len na Britských ostrovoch ľudia poznajú aj mená ostatných členiek. Nicola Roberts je jednou z nich. Tá prednedávnom oslavola 30 rokov. A na svoju oslavu nepozvala dve členky z tohto p*čorezkového zoskupenia. No obrovský škandál, čo vám poviem.

Nadine Coyle je meno prvej nepozvanej členky, ktorá už dlhšie žije v USA. Preto z pochopiteľných dôvodov neletela tisíce kilometrov, aby Nicolu obdarovala falošným úsmevom a rumovými pralinkami. Sarah Harding je meno druhej nepozvanej členky, ktorá však túto krivdu neprekusla. Bulváru povedala, že jednoducho nedostala sk*rvenú pozvánku. Inak Sarah je veľmi komická postavička, ktorá sa po rozpade skupiny dala na sólovú dráhu. Lenže problém je v tom, že aj vystúpenia Martina Jakubca v domovoch dôchodcov majú väčšiu divácku kulisu. Zle jazyky tvrdia, že Sarah má veľmi kladný vzťah k alkoholu. Jej to však asi pripadá normálne, keď si ránko zaleje kukuričné vločky burbónom. Ako inak, Cheryl tento jej výkrik do tmy neušiel. Na instagram šupla fotku s odkazom, v ktorom dala ľudom na známosť, že Sarah už v minulosti robila v skupine zlú krv. Aby bola táto estráda kompletná, na adresu Cheryl sa pre zmenu vyjadrila Katie Waissel. Tá účinkovala v speváckej súťaži X Factor, kde prichádzala so Cheryl do kontaktu dosť často. Táto neznáma bytosť bulváru oznámila, že Cheryl je zlá a zákerná osoba, ktorá úsmevy rozdáva iba na kamery. Nech je to ako chce, ja stále neviem pochopiť jednu vec. Prečo sa to jedlo volá žemľovka, keď sa to toho j*bú rožky?

Dievčatá počas najväčšej slávy. Spolu to ťahali jedenásť rokov. Ostalo po nich pár hitov a nepreberné množstvo vyťahaných p*čoreziek

Tu sú na sklonku spoločnej kariéry. Marošova téma „cukrová vata pred eutanáziou“ im sadla dokonale

Fotka z oslavy Nicole. Tá je v strede. Cheryl poznáte. A napravo je Kimberley Walsh

Nadine Coyle. To je tá, čo má v péčku. Alebo len za morom nezohnala pralinky

Sarah Harding. Na titulných stranách bulváru sa vyskytuje dosť často. Ale nie vďaka spevu

Katie Waissel. V X Factore súťažila v roku 2010. A po piatich rokoch si konečne spomenula, že Cheryl je zákerná sviňa

Odkaz pre Sarah, ktorý som si dovolil nedoslovne preložiť. Moja, mala by si prestať piť. Minule si bola taká nadrbaná, že si skúšala hrať na violončelo. Lenže to si tupým nožíkom rezala do nohy od stola

Jedna z najlepších

Keby ste chceli zabudnúť na všetky starosti. Predohra lobotómie







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk