Pani režisérka

pridal locco 10.10.2015 o 9:18


Tento rok prídu Vianoce o trochu skôr.

Vlastne ako každý rok. Aj vďaka vianočným reklamám. Človek si ani nestačí vytriasť piesok z pláže spoza poliek, a naši operátori ho už bombardujú dojemnými reklamami, ktoré vám nasľubujú všetko zadarmo. A nielen vy budete po podpise zmluvy ukrutne šťastní. Aj členovia vašej rodiny, sused, poštár, domovník, školník, a ten chuj, čo vykupuje starý nábytok (môže byť aj poškodený). Potom po mesiaci dostanete faktúru, a s vlastnoručne vytrhnutou obličkou môžte nabehnúť do záložne. No nič. Vianoce budú mať skôr aj všetci filmoví fajnšmekri, keďže speváčka Mariah Carey zasadla na režisérsku stoličku.

Nakoľko ide o jej režisérsky debut, tak to nebude mať ľahké. Film, na ktorom momentálne pracuje, sa volá A Christmas Melody. Premiéru by mal mať 18. decembra. Nepôjde o žiadny kinohit, lebo tento skvost je určený pre televízne obrazovky. Ale aj tak sa máme na čo tešiť. Prečo? Lebo Mariah. Ona jednoducho nemá s filmom dobré skúsenosti. Za zmienku stojí film Glitter, ktorý jej jedným z najhorších v histórii. A jej režisérsky debut bude možno ešte horší. A Christmas Melody sa bude točiť hlavne okolo hudby, preto sa Mariah postará aj o väčšinu pesničiek na soundtracku. Ak to tak môžem nazvať. Hlavným lákadlom pre diváka bude samozrejme dej. Teraz dobre čítajte. Vďaka hudbe budú môcť ľudia cestovať v časopriestore, aby objavili svoje skutočné city. Odpadnem. Možno sa nájde aj taký divák, ktorému počas sledovania začnú karpiny samovoľne zaliezať pod viečka. Ale nebudem kričať hop, kým mi nepreskočí.

Mariah vo filmárskych exteriéroch v Cincinnati

Nie každá celebrita máva paparazom

Ona môže

Teraz nahoď pracovnú grimasu. Nech vidia

Povedal, že tie retiazky mi pristanú. No potom som dala dole šál a utiekol

Mávanie paparazom je druhá najdôležitejšia činnosť režisérky

Márne sa snažím identifikovať ten predmet v ruke. Možno ešte používa pager

Alebo to bol rúž, z ktorého sa snažila prečítať nejakú správu

Mariah rozdáva pokyny. No nikto ju nepočúva

K*rva, čo sa tu flákate?

Ťa vyťahám za bokombrady

Tá väčšia je Lacey Chabert. Vo filme hrá hlavnú úlohu

Asi sa trochu hanbí. Nemala však na výber, musí brať každú rolu

Vďaka týmto osobám budú mať ľudia o kúsok krajšie Vianoce

Teraz by mal nasledovať trailer, lenže žiadny som nenašiel



Zaradené pod: Film, Mariah Carey, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk