Ale že úplne nesexistická pikoška

pridal Lilinka 10.10.2015 o 6:00


Keďže sa ešte určite spamätávate z včerajších hollywoodskych vykopávok, je tu niečo, čo vám pomôže ten hrozivý pohľad vymazať z mysle. Feministky vstupujú len na vlastné riziko.

Mladší brat Chrisha Thora Hemswortha si to so svojím božským telom aj tvárou rozdal s vlnami. A bolo veru na čo pozerať. Toto celé nebeské divadlo sa odohralo samozrejme v Austrálii, zemi, kde sa rodia mega sexoši a ešte aj v jednej rodine. Liamovi rozchod s jeho šialenou Miley naozaj veľmi prospel. Psychicky, ale najmä fyzicky. Aspoň jej nenadával do štetiek a nesprchoval sa po nej 30 krát. Vyrysované telo sa na vlnách len tak vynímalo a ten jeho neoprén kopíroval jeho výbavu, ktorú môžete porovnať napr. s tou Justinovou. Justinova je slávnejšia, no Liam má zase aj zvyšok tela, čo za to stojí. Dávam si facku za to, že to vôbec porovnávam. Byť tak tou vodou, ktorá sa obtiera o jeho bicepsy, tricepsy a kvadricepsy. No nič, tu to máte, kochajte sa.


 vidím vás

skupina číslo 1

skupina číslo 2

skupina číslo 3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk