Rozchod?

pridal kara 13.10.2015 o 12:15


Všetko nekončí vždy happyendom.

Na nové rozchodové pesničky od Taylor sa ale ešte netešte. To majú len v Radar Online strašne divokú predstavivosť. Pred pár dňami sa im totiž podarilo odfotiť Calvina, ako odchádza z thajskej masáže. Masírovať sa nechal v nejakom lacnom salóne za 40 dolárov, a to podľa niektorých médií mohlo znamenať len jediné – išiel tam na masáž so šťastným koncom. To určite milionár ako Calvin potrebuje, nechať si vyhoniť od masérky za 40 dolárov. Keby mal takéto záujmy, asi by ich riešil trocha iným spôsobom. No čakala by som, že aj maséra má nejakého špeciálneho a drahého. Ale možno ho len seklo a tak zastavil pri najbližšom salóne, ktorý zbadal. Tento konkrétny salón má dokonca na internete kopec negatívnych hodnotení, a to práve preto, že šťastné konce neposkytuje, a tak Calvinovi masírovali asi naozaj len chrbát. V Radar Online si ale zohnali blízky zdroj, ktorý im tvrdil, že Taylor bola po zverejnení týchto fotiek na Calvina nasratá a pýtala vysvetlenie. Ten vraj s pravdou von ísť nechcel, a tak povedal, že jeho masér je chorý a bolelo ho rameno. To mu ale Taylor nezožrala a kopla ho do riti. Znie to zaujímavo, ale udialo sa to nanajvýš tak v nejakom paralelnom vesmíre.

Calvina to už asi prestalo baviť po pár stovkách článkov o tom, ako sa nechal urobiť masérkou za pár korún, a tak cez twitter odkázal pisálkom s bujnou fantáziou, že šťastný koniec asi nečaká tých, ktorých zažaluje za ohováranie a poškodzovanie dobrého mena.

inkriminované fotky

Calvin straší na twitteri







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk