Lamar Odom bojuje o život

pridal WonderWoman 14.10.2015 o 21:24


Odvčera je hospitalizovaný v kritickom stave.

Priznám sa, že táto pikoška sa mi nepíše ľahko a že dnes ide všetok sarkazmus, irónia a hejt bokom. Lamara Odoma, niekdajšieho šampióna NBA a (nie tak úplne) bývalého manžela Khloe Kardashian, našli včera ráno ležať v bezvedomí na podlahe bordelu v Nevade s názvom Dennis Hof´s Love Ranch. Lamar sa tam „ubytoval“ v sobotu a štyri dni v kuse chlastal, sexoval a podľa najnovších informácii aj fetoval. Popri tom všetkom do seba cpal prírodnú náhradu viagry, takže zrejme kombinácia toho všetkého spôsobila jeho kolaps. V utorok poobede ho našli dve prostitútky zamestnankyne bordelu, ako v bezvedomí  leží tvárou dolu na podlahe a z úst a nosa mu vytekajú zvratky. Okamžite zavolali 911 a bol prevezený do najbližšej nemocnice. Odtiaľ sa ho pokúsili naložiť do helikoptéry a dopraviť do nemocnice v Las Vegas, ale kvôli jeho výške sa to nepodarilo a tak bol do Vegas prevezený sanitkou. Odvtedy je vo veľmi kritickom stave. Zlyhávajú mu obličky a kolabujú pľúca, prekonal viacero porážok. Lekári robia všetko pre jeho záchranu, no šance sú údajne 50/50. Po prevoze do nemocnice mu našli niekoľko vpichov v ruke, v krvi veľké množstvo kokaínu a vraj aj ďalších drog. Momentálne je stále v kóme.

Keď som vyššie písala, že Lamar nie je tak úplne exmanžel Khloe, bolo to preto, že 24 hodín po jeho kolapse vyšla von informácia, že v skutočnosti ešte nie sú oficiálne rozvedení. Sudca totiž ešte stále nepodpísal finálne rozvodové papiere. A Khloe sa zachovala ako milujúca (ex)manželka a hneď, ako zistila, čo sa Lamarovi stalo, letela za ním do nemocnice. Spolu s ňou aj Kim a Kris. A tu sa mi začína otvárať nožík vo vrecku, lebo aj keď je každý zodpovedný sám za seba, mám za to, že tam kde je Lamar teraz ho dohnali práve ony. Nikdy si ho neprestali brať do papule vo svojej reality show KUWTK a dokonca zincscenovali divadielko, v ktorom Khloe akože napadol. Proste mediálny psychický teror by asi nejedného človeka zruinoval. Možno aj pred týmto všetkým sa šiel zašiť do bordelu, kde bol podľa slov jeho majiteľa v poriadku, no v nedeľu sa jeho nálada zmenila. Údajne mu volal nejaký kamarát s tým, že v najnovšom dieli KUWTK sa opäť skloňovalo jeho meno, navyše v súvislosti s jeho mŕtvym priateľom. To ho možno už dorazilo úplne. Napriek tomu (alebo práve preto) je teraz Khloe po jeho boku, Kris sa nervózne prechádza pred nemocnicou a Kim si určite robí jednu selfie za druhou v čakárni. Ak Lamar nedajbože svoj boj o život prehrá, Klan Kuriev sa v mojich očiach zmení na Klan Vrahýň. Veľmi silno ale dúfam, že sa z toho Lamar dostane a možno sa vďaka tomu tie mediálne hyeny spamätajú.

Nemal tam v sobotu vôbec odbáčať…

Izba, v ktorej Lamara našli

Majiteľ bordelu Dennis Hof so svojim klanom kuriev

Lamara nakladajú do sanitky

Nemocnica, kde práve teraz Lamar bojuje

Kráľovná pokrytcov Kris pred nemocnicou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk