Najsexi žijúca žena na Zemi

pridal locco 14.10.2015 o 8:20


Ktorá celebrita získala tento najprestížnejší titul?

Nie je to Martinka z Turca, ktorá je až taká populárna, že nikto nepozná jej priezvisko. Ale to nevadí, veď ani Alf nemal priezvisko a kam to dotiahol. Možno aj ona pochádza z Melmaku. Martinka však nemusí byť vôbec smutná, možno vyhrá v ankete regionálneho týždenníka Alkohol a ťažko zmývateľný makeup. No nič. Titul najsexi žijúca žena si na základe hlasovania členov redakcie magazínu Esquire vybojovala herečka Emilia Clarke, ktorú by ste mohli poznať zo seriálového fenoménu Game of Thrones. Z trónu zosadila herečku Penélope Cruz. A pri príležitosti tohto víťazstva zoskočila Daenerys z draka, a ukázala svetu svoje prednosti. Oči. Tentoraz to s tými očami myslím vážne, dnes cecky nebudú. Respektíve budú, ale len na pol žrde.

A to je veľké sklamanie. Podobné, ako keď namiesto výplaty dostanete výplatnú pásku. To je to najhoršie platidlo. Minule som s ňou skúšal platiť v supermarkete, a normálne mi tú pásku nechceli uznať. Však som pokladníčke navrhol, aby z nej odtrhla kúsok v hodnote môjho nákupu, no stále na mňa pozerala ako prasa po prvej rane z jatočnej pištole. Čo už, radšej sem dám nejaké zaujímavé informácie. Emilia je rodená angličanka, má 28 rokov, 157 centimetrov a neviem koľko kíl. Vďaka úlohe Daenerys rastie jej popularita závratným tempom. Okrem iného, poznať by ste ju mohli aj z filmov Spike Island a Terminator Genisys. Tak, to by bolo asi všetko. A ja idem uhradiť faktúru cez internetbanking. No asi z toho nič nebude, lebo ani napaľovačka mi tú výplatnú pásku nechce načítať.

Emilia Clarke v magazíne Esquire. Takto sa oslavuje titul

Nesmie chýbať. Veľa mužov má podobnú slovnú zásobu, len oni používajú iné slovo. Cecky

najprestížnejší



Zaradené pod: Emilia Clarke, sexice




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk