Hromadné objatie

pridal WonderWoman 15.10.2015 o 21:58


Spoznávate túto objímajúcu sa štvoricu?

Aj keď to možno vyzerá ako záber z natáčania, v skutočnosti ide o naozajstné vrúcne objatie dvoch párov a zároveň štyroch hereckých kolegov. Keď sa začiatkom týždňa náhodne stretli duo Nikki Reed a manžel Ian Somerhalder s druhým duom Diane Kruger a Joshua Jackson, padli si šťastne do náručia. Narazili na seba pri prechádzke po Times Square a evidentne ich toto nečakané stretnutie všetkých potešilo.

Čo majú vlastne títo štyria spoločné? V prvom rade sú všetci herci, aj keď kvalitou hereckej práce vyniká asi hlavne Diane. Predsa len, je z nich najstaršia, má za sebou najviac filmových úloh a skvelých filmov (Inglorious Bastards za mňa top). Na druhej strane, Ian je hviezda zbožňovaného seriálu The Vampire Diaries a Nikki profituje z účinkovania v sračke obľúbenom Twighlight-e. No a Joshua, ten sa mi spája výlučne so seriálom Dawsonov svet, kto ho nepozná, nemá ešte 18 a nemá tu vôbec čo robiť. Ďalšia vec, ktorá oba páriky spája, je láska. Nikki s Ianom sú ako vystrihnutí z reklamy na ideálny pár a Diane s Joshuom tiež vyzerajú veľmi šťastne. Rozdiel je iba v tom, že kým upírska dvojica sa vzala po roku randenia, Diane a Joshua sú spolu už od roku 2006 a svoj vzťah manželstvom doteraz nespečatili, ani sa spečatiť nechystajú. Diane kedysi vyhlásila, že neverí v manželstvo, ale verí v záväzok, ktorý si dá človek v srdci. Podľa nej žiaden papier neprinúti človeka zostať a oveľa väčší zmysel pre ňu má tvrdenie jej kamaráta, že ľudia by sa mali brať na konci cesty, nie na začiatku. Tak v tomto sa jej názory s Nikki asi rozchádzajú, ale uvidíme, ktorej dvojici to vydrží dlhšie. A možno aj obom, skúsme byť optimisti.

Klobúkové duo

Objatiee

A ešte dámy zvlášť

No nehovorím? Ako z reklamy.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk