Plážové vychytávky

pridal WonderWoman 15.10.2015 o 21:56


Komu patrí táto nezbedná ruka šmátralka?

Už sme tu túto dvojicu raz mali a fotky boli takmer identické. Dva mesiace dozadu si Gerard Butler takto vychytával svoju frajerku Morgan Brown a nebolo tomu inak ani tento týždeň na (možno tej istej) pláži v Malibu. Kým my tu nadávame pod dáždnikmi a preklíname chladnú jeseň, táto zaľúbená dvojica sa vyhrieva na slniečku a šantí v mori. A ešte ich aj hreje vzájomná láska. No kde je tu spravodlivosť?

Vyzerá to tak, že Žerárd sa Morgan venuje naozaj naplno, lebo minulý rok nenakrúcal žiaden film (dabovanie v Ako si vycvičiť draka 2 nepočítam) a tento rok s ním tiež žiaden film nevyšiel. Samozrejme, že musel počas tohto roka niečo nakrúcať, keďže v 2016 s ním vychádza niekoľko filmov, ale aj tak mám pocit, že jeho momentálnou hlavnou a najobľúbenejšou náplňou práce je stláčanie Morganinho zadku. A najlepšie na verejných plážach. Tak možno vás pohľad na nich aspoň na chvíľu prenesie z upršaného Slovenska do horúceho Malibu.

Žerárd sa asi ľahko neopáli, aspoň nejaká satisfakcia

Za to má dobrý odkladací priestor pre svoju pravačku

Slané bozky, jedny z najlepších

Zatvor tie oči, Morgan, s otvorenými sa nebozkáva

„Ták, vysmrkaj sa do dlane a potom si ju iba namoč vo vode.“

„Pozri, ty dilino, nakusol si mi spodnú peru.“

„Ja mám zas vodu v uchu, a čo?“

„Tak už nehundri, cmuk.“

39 rokov, tlieskam.

45 rokov, tu potlesk nemá svoje miesto.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk