Lena Dunham na titulke Harper´s Bazaar

pridal WonderWoman 16.10.2015 o 19:15


A vo vnútri sa dokonca vyzliekla.

Aj keď to u nej nie je nič neobvyklé. Lena sa často a s obľubou producíruje nahá. Ak náhodou stále niekto nevie, o koho ide, už sme ju tu predstavovali. Je iná, je svojská, je originál, ale napriek tomu nie je práve ideál ženskej krásy. Ok, nie je vôbec ideál. V podstate nie je vôbec pekná. Ale to jej nebránilo nechať sa nafotiť pre novembrové vydanie Harper´s Bazaaru a nechať sa aj trošku vyspovedať.

V máji oslávi tridsiatku a už teraz sa na to teší. „Som tak vzrušená, že budem mať tridsať. Som z toho psycho, lebo si myslím, že keď máte dvadsať plus, hlavne, ak ste žena, vládne tam určité napätie. Je s tým spojených veľa múk byť mladá, byť žena a snažiť sa na to prísť. Chcem tým povedať, že som o tom spravila celú televíznu show. Mala som skutočne šťastie. Musím urobiť veľa vecí, kým budem mať tridsať, ktoré veľa ľudí neurobilo.“ Rozhovorila sa tiež na tému internetového hejtu, s ktorým sa potýkajú aj mnohé iné celebritky. Napriek tomu, že z nej vyžaruje sebavedomie a nemá absolútne žiaden problém s nahotou, priznala, že voči online kritike nie je imúnna. „Čítanie vecí o mne na nete ma položilo na týždne do postele. Milujem internet, lebo mi pomohol objaviť všetko, na čom mi záleží. Ale tiež internet nenávidím, kvôli každému kúsku pravej bolesti, ktorú som zažila ako dospelá – s výnimkou úmrtia v rodine a rozchodov, všetka pochádzala z neho.“ Nuž, aj ona je súčasťou internetu a aj vďaka nemu si môžeme pozrieť, ako ju fotograf Harper´s Bazaaru pekne nafotil.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk