Kate Hudson a Nick Jonas sú spolu

pridal L 17.10.2015 o 19:30


…alebo ako to vyzerá, keď vrabce v Holyvúde štebotajú kktiny?

Presne takto. Podľa najnovších klebiet sú títo dvaja spolu. No pravdou však vraj je, že spolu iba trávia čas. Najprv ich ujovia paparazzi nafotili, ako sa spolu vybrali koncom septembra do Disneylandu a na spoločný brunch. A tak vznikli prvé klebety o údajnom vzťahu. K tomuto sa zdroje vyňadrili, že si spolu len občas vyrazia von, a Kate vôbec nie je zamilovaná. Momentálne sa vraj sústredí len na svoje deti a nechce žiaden vážny vzťah.
K údajnému vzťahu sa v jednom rozhovore vyjadril aj Joe Jonas, Nickov brat: „Netuším. Vôbec nič neviem. No myslím, že by ste sa na to mali spýtať Nicka.“ No a Nick k tomu povedal len toľko: „Mám 23, som nezadaný, a milujem život. A momentálne sa snažím zabávať toľko, ako je to len možné.“ A zabávať sa Nick bol naposledy vo štvrtok na párty v New Yorku. Samozrejme, na párty nechýbala ani Kate. Domov však neodchádzali spolu. 

Nech to medzi nimi je ako chce, trávia spolu dosť veľa času. A či len v Disneylande alebo aj trochu inak vedia len oni dvaja. Veď ak im ten vekový rozdiel (13 rokov) neprekáža…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk