Ariana Grande pomáha opusteným psíkom

pridal WonderWoman 18.10.2015 o 21:59


Lebo každý psík si zaslúži domov.

Ariana Grande je milovníčka zvierat a obzvlášť psov. Aj na svojom aktuálnom svetovom turné s názvom Honeymoon Tour si našla čas na pomoc psíkom bez domova. Využila príležitosť a spolu s organizáciou BarkBox pomáhala útulkáčom nájsť si milujúci domov v rôznych mestách. Pre októbrové vydanie Billboard magazínu sa priznala k svojej vášni zachraňovať psíky. Na fotení jej robili spoločnosť štvornohí kamoši všetkých veľkostí a tvarov.

„Mojou úlohou je pomôcť toľkým psom bez domova, koľkým môžem, nájsť si milujúce rodiny, ktoré sa o ne budú starať.“, vyhlásila v interview. V každom meste, ktoré navštívila, pomohla s výdavkami na adopciu, aby pomohla akokoľvek sa dalo. „Zaplatila som adopčné poplatky a zasponzorovala ich adopciu, takže moji fanúšikovia a ich rodiny mohli zachrániť psy, keď prišli na moje vystúpenie.“ Hrdo vyhlásila, že všetky psy, ktoré zasponzorovala, našli domov. „Ale ak nemáte možnosť zachraňovať, followujte vaše lokálne útulky na Facebook-u a Instagrame a zdieľajte príspevky psíkov, ktoré majú problém nájsť domov.“, vyzvala svojich fanúšikov Ariana. „Psy sú najneškodnejšie a najsladšie stvorenia na svete. Neprejavujú nič viac ako bezpodmienečnú lásku, takže si zaslúžia to isté späť. Milujem svojich psov a milujem svojich fanúšikov, akoby to bola rodina, takže ich zoznámenie a vedomie, že som pomohla tomu, aby mal niekto z mojich fanúšikov nového, bezhranične milujúceho priateľa vo svojom živote, ma robí veľmi šťastnou.“ No teda, Ariana, veľmi milo si ma prekvapila. Máš u mňa veľký plusový bod. Psíkom treba pomáhať. Inšpirujte sa.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk