Playboy rezidencia smrdí ako starý chlap

pridal Tom 19.10.2015 o 21:55


Hugh Hefner (89) žije v rozpadajúcom sa dome plnom odporných, zatuchnutých izieb, kde sú matrace samá spomienka škvrna a ľahšie tam stretnete sestričku, ako kurvu playboy zajačika – rozrozprávala sa pre nás britská „modelka“ Carla Howe (25).

Modelka Carla, modelujúca svoje vymodelované modely.

Playboy rezidencia bola kedysi hlavným miestom neresti, kde sa dievčatá premávali chodbami rúčka v ruke s bohatými chlapmi, dokonca až s celebritami… zatiaľ čo snívali o úspechu a živote, za ktorý by sa ich rodičia nemuseli hanbiť a prestali by možno aj klamať susedom, že ich dcéra je mŕtva… Zatiaľ čo na všetko toto “dohliadal” Hugh Hefner. Podľa Carly sú ale tieto dni “slávy” už dávno preč a na chodbách skôr vidieť sestričky… a to nie zrovna ten sexy štetko-halloweensky druh, ale skutočné ženy činu, pripravené zachraňovať Hefnerovi život, keďže tento pánko je už naozaj vo veku, kedy jeho viečka silne pripomínajú miešok a prvý úspech dňa slávi, ak sa vôbec ráno zobudí… Druhý úspechom samozrejme je, ak sa zobudí neposratý a tretí úspech nastáva, ak sa mu podarí vycikať na prvé tri pokusy. Ak dá dve z troch, ide o dobrý deň.

“Hef je taký krehký, že všade chodí len so skupinkou sestričiek.”

Ako Carla ďalej informuje, Hugh dáva prednosť pokojným večerom, než aby bol centrom pozornosti. Naďalej sa rád so svojimi playmates zahrá, no už skôr len stolné hry… a to akože naozaj. Na párty sa príde len ukázať, že ešte naozaj stále dýcha a čím skôr sa zasa stratí v útrobách domu.

Hugh a Carla - dievča tak zbytočné ako vajcia na dilde

Celá rezidencia začína pôsobiť akosi „staro“. Podľa Carly, pôsobí vyslovene až “opotrebovaným” dojmom, so starými telefónmi visiacimi zo stien, s množstvom zatuchnutých spální, ktoré sú odporné a chladné.

“Hef takmer nikdy neopúšťa dom a odmieta v ňom čokoľvek zmeniť… Celé to miesto vyzerá ako zaseknuté v 80-tych rokoch.”

“Väčšinu času chce hrať šach a pozerať staré filmy so svojimi kamarátmi.”

Večera je vraj vždy pripravovaná podľa špecifických Hefnerových chutí, každý deň v 18:30. Všetci s ním zasadajú k stolu, aby si teda “vychutnali” hovädzie s petržlenovou omáčkou, ktoré však pripomína nemocničné jedlo. O 19:00 Hef opúšťa stôl, aby si večer užil v spoločnosti jedného zo svojich milovaných, starých filmov, po ktorých ide rovno do postele.

Krásky majú taktiež striktný režim a večierku už o 21:00, čož je podľa Carly ako byť “vo väzení“. Nemôžu ich navštevovať kamarátky a muži majú vstup úplne zakázaný.

Carla keď sa karlí.

Zajačice zvykli za svoju umelú prítomnosť dostávať vreckové 630 libier na týždeň, no toto bolo zrušené a teraz dostanú už len zdarma ubytovanie a stravu. Nastali temné časy pre tieto penisné hlodavce… Ako nám prezradila Carla, ktorá do rezidencie chodí posledné tri roky aj so svojou sestrou Melissou, pretože rodičia ich vychovali dobre.

Carla a jej sestra-dvojča Melissa tlačia do moriaka nádievku. O tom dievčatá niečo vedia.

Na celej veci ale zrejme kus nejakej tej pravdy bude, pretože Carla nie je jediná cecaňa, čo sa stažuje. Bývalý zajačik – Izabella St James, opísala svoj život v dome už v roku 2010 a to prostredníctvom svojej knihy, kde sa zo svojho trápenia celá vyznala. Jej život v rezidencií mal vraj veľmi ďaleko od “čarovného”.

Izabella je tiež vkusné dievča.

Izabella a Hef sa spoznali v roku 2002 v nočnom klube potenciál na Disney rozprávku a krátko na to ju Hef pozval, aby s ním a samozrejme aj s jeho ostatnými dievčatami prišla žiť. No a keď Vás, vtedy 76 ročný dedo, zavolá k sebe bývať, tak samozrejme okamžite zrevete „Áno, miliónkrát áno!“ a odhodíte zvyšky hrdosti, nasadíte si zajačie ušká… a zvodným spôsobom mu podávate každé ráno zuby z pohára. Buďte ale pripravené aj na sklamanie, s akým sa musela vyrovnať Izabella…

“Každá spálňa mala kusy nábytku, ktoré sa k sebe nehodili… ako keby niekto navštívil armádu spásy a nakúpil z nej to najlacnejšie.” Súcitíme.

“Aj keď sme sa každá snažila si izbu zútulniť, matrace boli obzvlášť nechutné – staré, opotrebované a plné škvŕn. Plachty mali svoje najlepšie dni taktiež za sebou.“ – Čo presne čakala, že tam bude robiť? Naozaj. Jej prítomnosť tam je len a len za účelom tvorby ďalších škvŕn. #IfYouKnowWhatImean.

Keď Hugh Hefner zomrie, nikto nepovie, že je na lepšom mieste.

Hugh zapol prívod kyslíku na plné obrátky a vyjadril taktiež:

“V priebehu svojho života som mal viac romantických vzťahov s nádhernými ženami, než by bol môj spravodlivý podiel. Mnohé sa posunuli v živote ďalej a žijú šťastné, zdravé a produktívne životy, a ja môžem s potešením konštatovať, že zostali mojimi drahými priateľkami dodnes. Smutné je, že existujú aj také, ktoré sa rozhodli prepísať históriu v snahe zostať v žiare reflektorov. Ale ako sa hovorí: Nemôžete si získať všetkých.“

A dobre hovorí tento pán. Odjebané Odžité má a to aj za mňa, aj za teba… a za teba už určite. Čo si myslí nejaká 25 ročná pičina slečinka, to mu je určite kompletne jedno, pretože svoj život si užil… vybudoval impérium a nič na tom nemení ani skutočnosť, že zhasína spolu s ním. Carla si môže byť akurát tak istá, že v jej 89-tke, nad ňou nebude žiaden 25 ročný chlapec premýšľať. Ani len v zlom.

Ten chlap chodí v župane vždy a všade. Predstavte si ten level komfortu.

Svet sa mení a s ním sa snaží meniť aj magazín Playboy. Už viac na stránkach jeho magazínu napr. neuvidíme nahotinky, ale len decentne zahalené devy v dráždivých pózách, pretože nahota už nie je taká zaujímavá – oficiálne stanovisko. Doslova sme sa dožili času, kedy si človek kúpi Playboy kvôli článku. Interweby sú plné porna… vždy ste len tri kliky od veľkého čierneho cocka a na cecky ani klikať nemusíte, tie vyskočia snáď aj pri návšteve stránky Dráčika. Magazín si to všimol, zareagoval a chlapská výhovorka, že tento časopis kupujú kvôli článkom, ironicky naberá na pravdivosti.

Rezidencia je každopádne inou divíziou Playboya a práve kvôli Hefnerovi, sa novej dobe prispôsobiť nestíha. A je to tak aj dobre. Časy sú iné a svet už podobné rezidencie naozaj nepotrebuje… To sporo-odeté dievčiny, čím kedysi táto rezidencia exkluzívne lákala, dnes už aj tak dostane každý návštevník fitka rovno k členstvu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk