Nová frajerka

pridal locco 19.10.2015 o 8:45


Láska robí zázraky. V tomto prípade si dvaja zaľúbenci zakrepčili v uliciach Paríža.

Aby každý videl, že 38-ročný spevák Chris Martin má novú frajerku. Lebo krátka vložka zo spoločenského tanca je ten najlepší spôsob, ako zdeliť svetu túto novinu. A vyzerá to tak, že obaja sú v tom po uši. Láska síce robí divy, ale strihnúť si pár tanečných krokov uprostred Paríža je už iný level. Ale chápem, veď Paríž je mesto zaľúbencov, preto sa nechali zlákať miestnou atmosférou. Asi Janko Ďurovčík by mal námietky proti ich technickému prevedeniu, ale možno by im tento krutovládca tanečných parketov pre túto chvíľu odpustil. No nič. Ja som si doteraz naivne myslel, že Chris to potajomky ťahá s herečkou Jennifer Lawrence, ale zjavne mi informácia o ich rozchode ušla. Chris by si mohol brať príklad zo slovenských celebrít, ktoré volajú do bulváru zakaždým, keď sa v ich živote udeje niečo dôležité. Napríklad, že majú nového psa, kachličky, šaty či nechty.

Chrisova nová frajerka sa volá Annabelle Wallis. Je to rodáčka z anglického Oxfordu, má 31 rokov a je to herečka. Poznať by ste ju mohli zo seriálov Tudorovci a Peaky Blinders. Ja ju samozrejme nepoznám, nakoľko nehrá v Kukučke ani v Súdnej sieni. Podľa fotiek usudzujem, že Annabelle je veľmi veselá bytosť s obrovským entuziazmom. Na rozdiel od Chrisovej bývalej manželky Gwyneth Paltrow, ktorá ani na fotkách z červeného koberca nevykazuje žiadne známky života. Tak teda dúfajme, že týmto dvom príležitostným tanečníkom to vydrží dlhšie ako ich celebritným kolegom, ktorých vzťahy trvajú kratšie ako úsmev Kanye Westa. Uvidíme. A ja už idem, lebo musím upokojiť Sisu, ktorá sa mi stále smeje, že som nevedel o rozchode Chrisa a Jennifer. Mám však pre ňu dôležitú informáciu, o ktorej zase nevedela ona. Som zvedavý, ako sa bude tváriť, keď jej večer pri partičke pexesa oznámim, že Juraj sa v minulosti uchádzal o úlohu účtovníka Fantozziho.

Chris a Annabelle v uliciach Paríža

Hudobné okienko

Nesmie chýbať







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk