Taylor Swift na titulke GQ magazínu

pridal WonderWoman 20.10.2015 o 21:50


V rozhovore sa nevyhla téme bývalí frajeri.

S titulkami plnými ženských celebrít akoby sa vrece roztrhlo. Gigi Hadid, Lena Dunham, Angelina a aktuálne Taylor. A fotky jej celkom vyšli. Konečne nevyzerá tak drbnuto princezničkovsky, ale ako normálna žena v bikinách a dlhom tielku. A keďže vo svojich dvadsiatich piatich rokoch už stihla vystriedať celkom dosť známych frajerov, o ktorých skladala aj svoje trápne piesne, prišla reč aj na túto tému.

So svojimi bývalými udržiava priateľské vzťahy a chce, aby to tak vnímala aj verejnosť. Je naučená, že sa jej pri rozhovoroch zvyknú pýtať, o kom je určitá jej pieseň a ona nechce, aby si jej ex, alebo jeho rodina mysleli, že na neho bonzuje. A preto hovorí len toľko, že je to o strate priateľa. Tiež je hrdá na to, že nikdy nikoho v textoch nemenuje ani neskôr nešpecifikuje, o koho ide, hoci ju do toho všetci neoblomne tlačia. Tu mi napadá, či nestriedala chlap(c)ov ako ponožky práve kvôli tomu, aby mala o čom písať piesne a potom sa hrať na zaujímavú a nikomu neprezradiť, o ktorom jej celebritnom nabijakovi sú. „Nikdy som neuvádzala mená, takže mám pocit, že mám stále moc nad tým, čo ľudia hovoria – aj keď to nie je pravda a aj keď nemám žiadnu moc nad tým, čo hovoria ľudia o mne. Fakt, že som nikdy nepotvrdila, o kom tie piesne sú, mi dávajú pocit, že ešte stále držím poslednú kartu.“ Jasné, Taylor. Vôbec si nevedia ľudia spojiť podľa vydania songu a jeho textu, na koho si pri jeho skladaní myslela. Len si ďalej hraj imaginárnu sedmu so svetom. My si zatiaľ pozrieme, či aspoň dobre vyzeráš na najnovších fotkách, keď už nič iné.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk