Lamara Odoma prepustili z nemocnice

pridal kara 20.10.2015 o 19:54


V nej si teda nakoniec pobudol len jeden týždeň. 

A môže si fakt gratulovať, lebo takto pred týždňom to s ním vyzeralo fakt zle a ani nebolo isté, že to prežije. Trvalo to ale len pár dní a jeho zdravotný stav sa začal výrazne zlepšovať. V nedeľu a pondelok jeho zlepšovanie pokračovalo, vraj už je schopný aj normálne rozprávať, hýbe rukami a aj nohami, no keďže nemá silu chodiť po vlastných, po nemocnici ho vozili na vozíčku, sám je a dokonca mal aj smskovať. Dnes je to týždeň, odkedy ho prostitútky našli v bezvedomí a nakoksovaného, a Lamar už opustil priestory nemocnice.

Domov ale ešte nejde. Vrtuľníkom ho previezli z Las Vegas do Los Angeles, kde bude nasledujúcich pár mesiacov rehabilitovať, učiť sa chodiť a vraj aj na rozprávaní bude ešte treba trocha zapracovať. Okrem toho momentálne bojuje ešte aj so zápalom pľúc. Khloé sa od neho celý čas nepohla, aj keď ho vrámci nemocnice vozili na vyšetrenia, vždy mu bola v pätách, a inak to nebolo ani pri prevoze do LA. Dokonca aj ukončila vzťah s Jamesom Hardenom, aby mohla byť naplno k dispozícii Lamarovi.

Keďže sa už má Lamar lepšie, Khloé mohla troška poľaviť a našla si čas zverejniť na svojej stránke k tejto udalosti pár slov: „Posledný týždeň bol neskutočne náročný. Som neskutočne vďačná rodine, priateľom a fanúšikom, ktorí sa za Lamara modlili a želali mu uzdravenie. Tiež sa chcem poďakovať každému v Sunrise Hospital, úžasným lekárom a sestričkám, za ich láskavosť a usilovnú prácu. Pod ich úžasnou starostlivosťou sa stali neuveriteľné pokroky. Nikdy sa nemôžete pripraviť na niečo takéto a bez všetkej tej lásky a modlitieb, ktoré Lamar dostal, a bez podpory, ktorú som dostala ja od svojich najbližších, by to bolo ťažké zvládnuť. Ďakujem vám za vašu podporu. Boh je skvelý!!!“

Lamar opúšťal Las Vegas vrtuľníkom

Išla s ním aj Khloé.

Lamar a Khloé kedysi. Myslíte, že sa po tejto udalosti dajú zase dokopy? Ja som celkom zvedavá.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk