Nový frajer

pridal locco 20.10.2015 o 8:46


A je to teda parádny úlovok. Originál gróf.

41-ročná supermodelka a trosečníčka Kate Moss má nového podnájomníka. Teda to si myslí ona, že si to o ňom myslíme. Našiel sa však blízky zdroj, ktorý bulváru prezradil, že je to jej nový priateľ. A vy dobre viete, že čo tvrdia blízke zdroje, poslanci a farmárka Jana, je vždy pravda. Preto vám trochu predstavím tohto šuhaja, ktorý sa môže pýšiť titulom gróf. Volá sa Nikolai von Bismarck, má 28 rokov a je to fotograf. Na Britských ostrovoch je to známa tvár, nakoľko v minulosti obšťastňoval aj Caru Delevingne či Pixie Geldof. Je to prapravnuk vojvodu a kancelára Otta Von Bismarcka. Netuším, čo sa dnes deti učia na dejepise, ale meno tohto namosúreného starca by mohol poznať nejeden čitateľ. A ostatní vedia, že to nebola Beyoncé.

V každom prípade, Nikolai je veľmi dobrá partia. Určite lepšia, ako prepitý vysokoškolák, ktorý musí celé mesiace čakať na taliansky týždeň, aby si mohol kúpiť o pár centov lacnejšie cestoviny. Prvý podnet na špekulácie ohľadne ich vzťahu vyvolal fakt, že Nikolai si z domu Kate urobil prechodné bydlisko. Že vraj býva v suteréne, aby sa nedostával do kontaktu s jej 13-ročnou dcérou Lilou Grace. Pekne. Oni dvaja síce stále zahmlievajú, ale ja som presvedčený o tom, že to spolu pečú. Prečo? Lebo aj Nikolai má povesť ukrutného kaliča, ktorý zajtra vyrazí na párty, a vráti sa v decembri. Aj Nikolai má pravdepodobne veľmi kladný vzťah k hop-šup prášku, rovnako ako Kate. Keď sa títo dvaja stretnú za jedným stolom, tak to na ňom musí vyzerať ako na prechode pre chodcov. Asi majú aj spoločného dílera, ktorý má po ich návšteve kompletne vypredané. Počul som, že naposledy si veľmi pochvaľovali nové, praktické balenie extázy. Lenže v tom zhone im ušlo, že to boli tablety do umývačky riadu.

Nikolai von Bismarck

Prekrásnu Kate Moss netreba nikomu predstavovať



Zaradené pod: Kate Moss, Kto s kým




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk