Čo týždeň dal

pridal kara 21.10.2015 o 14:41


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Žeby ešte stále nebol koniec našej obľúbenej love story? Selena už síce nechce byť spájaná s Justinom, no nevadilo jej nahrať s ním duet. Je ale pravda, že ho už mohli nahrať dávnejšie, no na internet unikol túto sobotu, no odvšadiaľ ho mažú rýchlosťou svetla. Mne sa ale podarilo pre vás na internete vydolovať celú pesničku, tak rýchlo klikajte a počúvajte, kým ju nezmažú aj tam. Duet sa volá Strong a Justin a Selena v ňom spievajú o ich problémovom vzťahu a o tom, že musia byť silní.

Zooey Deschanel konečne prezradila meno dcérky, ktorú porodila v júli. Volá sa Elsie Otter. Toto netradičné meno ale aj vysvetlili pre magazín People: „Veľmi sa nám páčilo meno Elsie a obaja milujeme vydry – sú strašne chutné a veľmi múdre. Používajú nástroje, držia sa za ruky pri spánku, sú to úžasné zvieratá.“ Len či to tak nadšene budú vysvetľovať o pár rokov aj malej, keď sa bude pýtať, prečo sa volá vydra.

Z problémového Chrisa Browna je zrazu citlivý a milujúci otecko. Svoj nový album pomenoval po svojej dcére Royalty a fotka s ňou zdobí aj jeho obálku.

Fergie momentálne pracuje na svojom novom albume, z ktorého sme už nejaký odpad aj počuli. Fergie prezradila pre E!News, že po vydaní albumu a po turné chcú určite zapracovať na dieťati číslo dva a že by sa potešila dievčatku. Snáď ten album teda vydá čoskoro, predsalen už má štyridsať, a tak sa odkladať to asi veľmi nevyplatí.

Lucy Liu sa konečne podarilo nafotiť so synom. Akurát škoda, že ho nie je vidno. Šikovne si to tá Lucy vymyslela, najprv poriadna kariéra, žiaden chlap, žiadne tehotenstvo, žiaden pôrod, a v 46ke si nechá dieťa vynosiť niekým iným, potom ho šupne v kočíku opatrovateľke a ide si zacvičiť.

Naša milovaná Kimika dnes oslavuje 35 rokov. Na svojej novej stránke prezradila, čo si želá na svoje narodeniny – zväčšiť svoju rodinu, mať syna a byť opäť štíhla. Okrem tej štíhlej línie by si mohla zaželať vrátiť čas a nedodrbať si ksicht plastikami.

Kim pred zásahmi psychicky narušených plastických chirurgov

Určite ste si mysleli, že Miley už nemôže byť väčší magor, no ukázalo sa, že môže. Miley nedávno vydala nový album a v novemrbi sa chystá na turné spoločne s kapelou The Flaming Lips, ktora s ňou na albume spolupracovali. Jeden z týchto koncertov odohrá úplne holá. Ale holá nebude len ona. Vyzlečie aj všetkých z kapely a aj všetci diváci budú musieť byť nahí. Počas tohto na nich bude tiecť biela tekutina vyzerajúca ako mlieko a všetko to budú natáčať a neskôr použijú do klipu pre pesničku The Milky Milky Milk. Tešíte sa, že?

Jenny McCarthy sa vyzliekať zachcelo. Ako už viete,  v Playboyi už čoskoro fotky nahých žien nenájdete. A Jenny to chce využiť a chce sa vyzliecť pre posledné číslo s nahotinkami, ktoré vyjde v marci budúceho roka. Úplne. „Bola by som úplne ochotná si všetko vyzliecť ešte tento jeden raz. Len aby som mohla povedať, že som bola v tom poslednom čísle.“

51 ročná Monica Bellucci prišla za dámu na desiaty ročník filmového festivalu Rome Film Festival. Mňa síce nikdy nejako extra neočarila, ale na svoj vek vyzerá fakt dobre, a vy ju máte radi, tak ju tu máte.

Eva Longoria sa plesla po vačku a za 11, 5 milióna dolárov si kúpila dom od Toma Cruisa. Ten ho začal predávať už v marci za 13 miliónov, takže Eve sa vyplatilo počkať, aspoň ušetrila.

Pamätáte si ešte Smitha Jerroda zo Sexu v meste? Tak takto vyzerá 44 ročný herec Jason Lewis teraz. Minulý týždeň ukázal na Havaji svoje silné paže.

Postavičku v plavkách ukázala aj Beyoncé pre magazín Beat, do ktorého sa nechala nafotiť ako správna patriotka pred americkou vlajkou. Ďalšiu fotku so sliepkou v ruke nechápem, takže ju radšej ponechám bez komentára.

Rita Ora v novej reklame na značku Tezenis:

Candice v novej reklame na voňavku Viva La Juicy.

Bradley Cooper išiel pokecať k Ellen DeGeneres a nakoniec si spolu niečo dobré aj uvarili. Takto dobre som sa pri pozeraní Ellen nezasmiala už dlho.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk