Šťastné a tehotné narodeniny

pridal kara 22.10.2015 o 18:32


Jej tehotnosť Kim Kardashian a jej narodeninová oslava.

Kim včera oslávila 35. narodeniny a Karol jej pri tejto príležitosti zorganizoval narodeninovú oslavu. Tá bola spojená s typicky americkou „baby shower“, keďže Kim musela svoju pôvodne naplánovanú zrušiť kvôli Lamarovej hospitalizácii. Ten sa ale už má lepšie, a tak nastal čas na oslavy. Všetci hostia dostali za úlohu obliecť sa za Kim – konkrétne za ich najobľúbenejší outfit, ktorý na sebe mala počas tehotenstva. Pri vstupe na párty dostali falošné tehotenské bruchá, aby to vyzeralo autenticky. Zaujímavý nápad.

Na oslave nechýbali Kendall, Kylie s Tygom, Kris s Coreym a dokonca prišla aj Caitlyn. Chýbal ale Rob, ktorý má asi jediný z rodiny ešte trocha rozumu a vyhýba sa oblúkom kamerám, fotografom, a vo väčšine aj celej famílii. Namiesto toho začal makať na svojej postave a schudol už vyše 10 kíl. Neprišla ani Khloé, ktorá sa momentálne stará o Lamara. Ako sme vás už informovali na našom facebooku, s Lamarom sa rozhodli stiahnuť žiadosť o rozvod a dávajú si druhú šancu. Aj keď sa pôvodne špekulovalo o tom, že tento krok spravili, aby mohla Khloé naďalej robiť rozhodnutia o jeho zdravotnom stave, nie je to tak. Podľa zdrojov TMZ mu dala druhú šancu, pretože jej opakovane vyznal lásku a prisahal, že drog sa už nikdy nedotkne.

Kim a Karol a ich nadšené tváre pri príchode na párty

Neskôr už bol na Kiminej nabotoxovanej tvári aj pokus o úsmev

Nadšene sa pri príchode tvárili aj Kris a jej frajer Corey

Caitlyn zase pri príchode ukázala plešinku v hlave

Kylie

Kendall

Kendall prišla bez podprdy a ukázala piercing v bradavke.

Aj Kourtney nechala úsmev doma

A takto vyzerali s vypchatými bruchami. Akurát Kylie sa rozhodla radšej si vypchať riť, snáď jej to neučarovalo natoľko, že si do nej nechá vorvať implantáty.

Karol vymyslel vskutku originálnu výzdobu.

Šťastné a tehotné, Kim!

A nezabudnite si pripiť na Lamara!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk