Adele je späť!

pridal kara 23.10.2015 o 20:53


S novou pesničkou, novým klipom a čoskoro aj novým albumom.

Po niekoľko ročnej prestávke sa do našich sluchátok (teda minimálne do tých mojich určite) vracia Adele. Jej nový album 25 vychádza 20. novembra, a tak už bolo načase, aby sme z neho dostali nejakú ochutnávku. A teda musím povedať, že chutí. A asi nielen mne, keďže jej nový videoklip má na youtube za 12 hodín už vyše 6 miliónov videní a číslo rastie každou sekundou. Adele zverejnila pesničku Hello rovno aj s videoklipom, ktorý bol ako prvý na svete natáčaný IMAX kamerami. Neviem síce, čo je na nich špeciálne, ale znie to dôležito.

Adele sa podelila na svojich dlho neaktívnych sociálnych sieťach o to, o čom jej album vlastne je:

„Keď som mala 7, chcela som mať 8. Keď som mala 8, chcela som mať 12. Keď som dovŕšila 12, chcela som mať 18. A hneď potom som si už prestala želať byť staršou. Mám pociť, že som strávila celý život tým, že som si niečo želala. Stále som si želala, aby som bola staršia, želala som si, aby som bola niekde inde, želala som si, aby som si spomenula a tiež aby som zabudla. Želala som si, aby som zo strachu alebo z nudy nezničila toľko dobrých vecí. Želala som si, aby som lepšie poznala moju babičku a aby som menej poznala samú seba, pretože to znamená, že vždy viem, ako veci skončia. Želala som si, aby som si neostrihala vlasy, aby som mala 170 centrimetrov. Želala som si, aby som čakala, ale aj to, aby som sa ponáhľala.
Môj posledný album bol o rozchode, a keby som mala nejako označiť tento, povedala by som, že je o zmierení. Zmierujem sa sama so sebou. Vynahrádzam si stratený čas. Vynahrádzam si všetko, čo som nikdy nespravila, ale aj spravila. A nemám už čas držať sa minulosti tak, ako som zvykla. Čo sa stalo, stalo sa. Dovŕšenie 25 rokov bolo pre mňa prelomové, bolo to ako facka uprostred mojich dvadsiatych rokov. Balansujúc na hrane starého adolescenta a skutočného dospeláka som sa rozhodla, že sa stanem niekým, kým už budem naveky bez odstránenia všetkých mojich starých sračiek. Chýba mi všetko na mojej minulosti, to dobré aj to zlé, ale iba preto, že sa to už nikdy nevráti. Keď som v tých momentoch bola, chcela som z nich preč! Také typické. Páčilo sa mi byť tínedžerkou, len tak posedávať a vykecávať o blbostiach a nestarať sa o budúcnosť, lebo na nej nezáležalo tak, ako na nej záleží teraz. Tá možnosť byť prostorekým bez následkov. Ale aj dodržiavanie a porušovanie pravidiel… vždy je to lepšie, než tie pravidlá vytvárať. 
25 je o spoznaní toho, kým som sa stala bez toho, aby som si to uvedomovala. A prepáčte, že to trvalo tak dlho, ale viete, prišiel mi do toho život. S láskou, Adele.“ 

Adele už robí novému albumu promo aj v médiách. Dnes ráno sa objavila v BBC 2 Breakfast show. Moderátor Chris Evans si ale troška urobil hanbu, keď sa jej začal vypytovať na jej alter ego Sashu Fierce. Adele ho ale so smiechom poopravila, že toto alter ego patrí Beyoncé a že by si želala, aby bola aj ona Sashou Fierce.


Trapas v rannej šou BBC 2:




Zaradené pod: Adele, Celebrity, Hudba, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk