Alicia Keys sa pripavuje na maratón

pridal WonderWoman 24.10.2015 o 21:50


A to v spoločnosti trénera, kočíka a syna.

Speváčka Alicia Keys sa momentálne viac ako hudbe venuje svojim deťom, hlavne najmladšiemu synovi s epickým menom Genesis. Popri tom ale stíha aj prípravu na New York City Marathon, ktorý prebehne prvého novebra. Alicia poctivo trénuje a vo štvrtok ju Ignác nafotil pri behu s kočíkom za asistencie prísneho trénera. Teda aspoň na mňa pôsobí prísne a úplne počujem, ako do Alicie hustí: „Poďme, zaber! Hýb tým tučným zadkom, čo chceš byť ďalšia Kardashianka, alebo čo?! Lúzrov netrénujem, tak makaj! Pome! Opri sa do toho kočára a zrýchli tempo!“

Ale Alicka sa svojho trénera nebojí. Strach má len zo samotného maratónu. Na svojej oficiálnej stránke o tom prezradila viac. „Som typ človeka, ktorý neprizná, že má strach. Mám pocit, že ak priznám, že mám z niečoho obavy, tak ich nejakým spôsobom akceptujem, alebo dokonca pozvem strach do môjho života. Neviem, či táto technika funguje v môj prospech, alebo proti mne, ale viem, že je to moja súčasná filozofia. Takže či mám nejaké obavy z maratónu? Nechajte ma porozmýšľať.. Myslím, že mi napadá pár vecí. Po prvé, vyvstáva myšlienka: čo ak ho nedokončím? Ale už som predtým maratón zvládla, takže som si celkom istá, že ho dokončím. Po druhé, ľudia mi hovoria, že ak si nenechám krátke nechty na nohách, môžu mi vyliezť. Fuj, s tým nie som v pohode. Po tretie, jeden deň som trénovala a mala som pocit, že by som mala, no, ísť na záchod. Takže to ma trochu vydesilo. Po štvrté, je tu môj členok. Vytkla som si ho pred ôsmimi týždňami pri futbale s deťmi, takže to mám stále na pamäti. Ale vzhľadom na moju techniku sa v skutočnosti nebojím. Dobre, možno trochu. Ale potom si spomeniem na citát Jacka Canfielda: ´Všetko, čo chceš, je na druhej strane strachu.´ Nič ma nezastaví. “ Tak držíme palce, mamina!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk