Avril Lavigne trčí bradavka

pridal kara 25.10.2015 o 22:59


A má nového frajera. Možno…

Halloween je už za rohom a Avril Lavigne ho bude zrejme oslavovať tiež. Cez týždeň si vybehla nakúpiť tekvice. Oblečená už bola celkom tematicky, v tielku a priesvitných šatách s kostrou. Tielko malo ale neposlušné ramienka, a keďže si Avril nezobrala podprdu, ukázala asi Ignácovi viac, než mala v pláne. Ale príde mi to celé nejaké čudné, veď predsa cítim, že mám holý cecok, no nie? A prečo ju na to neupozornil jej kamoš, s ktorým bola tekvice nakupovať? Podľa zahraničných médií ide o jej nového frajera, no ja o tom nie som úplne presvedčená. V takom prípade by jej asi povedal, že jej vypadlo prso, a nie sa na neho nenápadčo periférne pozeral a užíval si to.

Ale keďže Avril nevie byť nikdy veľmi dlho sama, nevylučujem, že to je jej nový frajer a moja hypotéza s periférnym očumovaním vznikla len preto, aby to bolo troška zaujímavejšie. Týpek sa volá Ryan Cabrera, má 33 rokov a kedysi chodil aj s Ashlee Simpson. Poznať ho môžete aj z reality šou The Hills, ktorá chodila kedysi na MTV. A tu to začína byť opäť zaujímavé, lebo aj jeden z bývalých frajerov Avril hviezdil v tejto reality šou. A bol to syn Bruca Jennera Caitlyn Jenner – Brody Jenner. S Avril spolu chodili v rokoch 2010-2012 a dokonca majú vytetované svoje mená. Včera mi skoro explodoval mozog, keď som zistila, že títo dvaja boli spolu. Brody je načančaný fešáčik a model a Avril rádoby rockerka bez vkusu. Zvláštna kombinácia. Ale dosť už rečí, choďte očumovať jej pravý cecok.

Nie, nepozerám sa jej na cecok!

Vážne nie! Ja sa pozerám úplne niekde inde!

Avril a Brody Jenner kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk